Anka Maranka organiseert workshopserie over de 5 elementen

anka-maranka-organiseert-workshopserie-de-5-elementenVoel je ook de behoefte om mee te bewegen met het ritme van de natuur? Naar binnen te keren om jou eigen mooie kleuren te voelen, te ervaren en te verhelderen? Dat kan met de 5 elementen workshops van Anka Maranka, die deze maand van start gaan.

Balans vinden met de 5 elementen

In deze cursus leer je de unieke kwaliteiten en eigenschappen van de elementen kennen die je helpen bij het vinden van balans en innerlijke vrede. Een mooie manier om meer in contact te komen met jezelf, je lichaam, omgeving en het grote geheel.

Wil jij je bewustzijn vergroten, ben je op zoek naar innerlijke groei of ga je door een moeilijke periode heen en zit je niet lekker in je vel? Dan kan deze cursus je veel brengen.

De eigenschappen van de 5 elementen

De 5 elementen zijn een onuitputtelijke bron van kennis en avontuur. Hun eigenschappen kunnen je helpen bij je innerlijke proces en het vinden van balans.

  • Aarde: Moeder Aarde, gronding, materie, zelfontplooiing, stabiliteit, geduld
  • Water: Aanpassing, stroming, creativiteit, intuïtie, emotie, seksualiteit
  • Vuur: Transformatie, manifestatie, kracht, eigenwaarde, passie
  • Lucht: Hogere visie, de adem, eenheid, ruimte
  • Ether: het Verbindende element, bewustzijn, het goddelijke in onszelf

Workshopserie ‘de 5 elementen’

Deze reeks van 5 boeiende workshops wordt gegeven op 2 lokaties: in Galder (bij Breda, vanaf 19 november) en Vianen (bij Utrecht, vanaf 16 november). Je krijgt tijdens elke workshop uitleg over het betreffende element, je deelt mee met rituelen, je ondergaat trancereizen en diverse oefeningen om de eigenschappen van de elementen op verschillende niveaus te ervaren en te kunnen integreren.

Voor meer informatie over de workshops, of om je aan te melden, kun je kijken op de website van Anka Maranka.

Heb jij je weleens verdiept in de 5 elementen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *