Basis Cursus Sjamanisme in Breda en Alphen a/d Rijn

basis-cursus-sjamanisme-in-breda-en-alphen-ad-rijnNa de zomer gaat er weer een Basis Cursus Sjamanisme van Anka Maranka van start. Dit keer niet alleen in Breda, maar ook in Alphen a/d Rijn. In deze cursus maak je op een krachtige manier kennis met sjamanisme, onderzoek je wat sjamanisme voor jou betekent en hoe je dit kunt toepassen in jouw leven.

Waar gaat de cursus over?

Tijdens de Basis Cursus Sjamanisme van Anka Maranka komen verschillende onderwerpen aan bod. Via de Levensboom kom je in contact met de drie sjamanistische werelden: de boven-, midden- en benedenwereld. Diverse sjamanistische healingstechnieken en principes leer je op jezelf toepassen om je eigen kracht en zelfhelend vermogen te herstellen en jezelf te beschermen tegen zware energieën van buitenaf.

Daarnaast maak je tijdens deze cursus kennis met de eigenschappen van de elementen, je ontmoet je krachtdier, er worden trancereizen gemaakt en helende ceremonies en rituelen gedaan, er wordt aan orakelen gedaan en nog veel meer… Ook wordt er samen met iedereen een krachtige groepsenergie opgebouwd, die een veilige en vertrouwde bedding vormt.

Voor wie is de Basis Cursus Sjamanisme?

Deze cursus van Anka Maranka is voor iedereen die zijn bewustzijn wil vergroten en op zoek is naar innerlijke groei. Ook mensen die door een moeilijke periode heen gaan, niet lekker in hun vel zitten of kabbelen met hun gezondheid, kan deze cursus veel brengen.
Voor meer informatie kun je kijken op de website van Anka Maranka.

Startdata van de cursus zijn:
1 september – Copacabana in Breda
2 oktober – Centrum Umai in Alphen a/d Rijn
3 november – Copacabana in Breda
De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2,5 uur.

Ben jij geïnteresseerd in sjamanisme?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *