Beste Spirituele Boek 2015: Liefdesbang

Beste Spirituele Boek 2015: Liefdesbang van Hannah Cuppen

Beste Spirituele Boek 2015:  Liefdesbang

Het boek ‘Liefdesbang’ van Hannah Cuppen (Uitgeverij AnkhHermes) heeft de publieksprijs Beste Spirituele Boek 2015 gewonnen. Tijdens de Maand van de Spiritualiteit kon je je stem uitbrengen op en van de genomineerde titels. ‘Liefdesbang’ won met maar liefst 40 % van de stemmen.

De genomineerden

Tijdens de Maand van de Spiritualiteit stonden 25 recente toptitels centraal. Vijf daarvan werden door een comité van gespecialiseerde boekhandelaren en de redactie van Trouw en Zin genomineerd voor het Beste Spirituele Boek 2015. De andere genomineerde titels waren ‘Bevrijd door liefde‘ van Jan Geurtz (Ambo|Anthos), ‘Je hart als schuilplaats‘ van Tara Brach (Kosmos), ‘Mijn brein denkt niet, ik wel‘ van Arie Bos (Christofoor) en ‘Waarom de heks in de oven verdween‘ van Lisette Thooft en Mieke Bouma (Boekerij).

Over de winnaar

Hannah Cuppen mag vanaf nu haar boek ‘Liefdesbang‘ het Beste Spirituele Boek van 2015 noemen, een hele eer! Cuppen werkt als integraal therapeut en ervaringsdeskundige en heeft zich gespecialiseerd in verlatings- en bindingsangst. ‘Liefdesbang‘ is haar eerste boek en gaat ook over deze thema’s.

De Maand van de Spiritualiteit

De Maand van de Spiritualiteit is een initiatief van KRO en dagblad Trouw. Sinds 2013 organiseert CPNB de Maand van de Spiritualiteit en zijn ook Zin Magazine en NCRV als mediapartner aan de Maand verbonden.
Het thema van 2015 was: Het gelukkige Lichaam. Lees hier meer over de Maand van de Spiritualiteit 2015.

Wat is volgens jou het beste Spirituele boek? 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *