‘Communicatie & Creatie’ bij Djoj

communicatie-creatie-bij-djojCommuniceren is wat de mensheid mens maakt. We weten allemaal hoe we moeten communiceren, dit wordt ons vanaf onze geboorte aangeleerd. Communiceren is niet alleen praten en luisteren, het is ook voelen, kijken, horen, waarnemen en meer…

Hoe bewust communiceren wij?

De vraag is: hoe bewust communiceren wij? In de cursus ‘Communicatie & Creatie’ van Centrum Djoj en De Quest, kun je ervaren, en je bewust worden wat deze vraag voor ons betekent. Creëren is communiceren, of je dit met voorwerpen, lichaamstaal, expressie, verbaal, voelen of luisteren waarneemt daar heeft ieder zijn/haar eigen methodes voor.
“We gaan dit op alle vlakken beleven door het creëren van onze communicatie mogelijkheden”, laat Caroline van De Quest weten. “Zowel met oefeningen en Trance-Meditatie, als met creativiteit, zoals kleien, schilderen en nog veel meer. Sommige soorten zijn bekend bij je en voel je je thuis in, andere zijn misschien nieuw of nog niet eigen. Maar alle manieren maken je meer bewust van je eigen zijn en het uitdrukken van jezelf. Het wordt een leuke cursus van 5 dagen, waar we veel creativiteit gaan ontdekken en creëren, in stilte en pratend, voelen en delend, luisteren en waarnemend, met humor en diepte gaan we onszelf (her)ontdekken en bewust worden wie we zijn.”

Praktische informatie cursus ‘Communicatie & Creatie’

De cursus ‘Communicatie & Creatie’ wordt gegeven in Centrum Djoj te Rotterdam. De data zijn: 24 januari, 7 & 21 februari, 7 & 21 maart 2014. Kijk hier voor meer informatie, of om je aan te melden.

Hoe bewust communiceer jij?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *