De natuurlijke werking van Bloesem Remedies

Bloesem Remedies

Als men over bloesem remedies spreekt wordt bij vele meteen gedacht aan de BACH bloesem remedie. Dat is natuurlijk helemaal niet zo vreemd als je nagaat dat Bach de uitvinder is van dit natuurlijke product. In de tussentijd zijn er echter ook vele andere soorten bloesem remedies op de markt gekomen.

Soorten Bloesem remedies

Voorbeelden van deze andere soorten zijn: Bloesem Remedies Nederland, Alaska Edelsteen Remedies, Australia Bush Essences, Californische F.E.S. Essences en de Desert Alchemy. Dit is slechts een klein deel van de vele soorten remedies die tegenwoordig te koop worden aangeboden.

Al deze remedies hebben allemaal hun specifieke eigenschappen. Die ons bewust maken van ons gevoel, onze angst of onze trots. Ze geven ons beetje bij beetje de juiste energie om ons te helen.

Wat is een bloesem remedie?

Maar wat zijn bloesem remedies nu eigenlijk? Een bloesem remedie, is een remedie die is gemaakt van de levenskracht van een plant of bloem. Daarbij moet je niet denken dat er stukjes plant in een remedie zitten. In tegendeel, om een remedie te maken wordt de plant zelfs niet eens geplukt. De levenskracht van de plant is de energie die de plant heeft en geeft.

Wanneer je de juiste plant hebt gevonden leg of hang je de plant of bloem in een schaal met bronwater. Je zorgt ervoor dat de zon of de maan de nodige uren op de schaal blijft schijnen. Als je daarna de plant of bloem uit het water haalt bevat het water de levenskracht van die desbetreffende plant of bloem.

Het water met de levenskracht van de plant wordt vervolgens verdund met water en cognac. Daar worden de zogeheten voorraad, stockflesjes, van gemaakt. Van de stockflesjes worden uiteindelijk de doseerflesjes gemaakt.

Het proces van een bloesem remedie

Het is natuurlijk niet zo dat je lang de kant van de weg even stopt om de energie van een paardenbloem te prepareren. Er kunnen meerdere jaren aan vooraf gaan om een remedie te maken. Het is niet zomaar even hup gedaan. Het is een afstemming, een proces en de ontmoeting met de plant. Dat kost tijd. Daarom zijn bloesem remedies zo intens puur en krachtig.

Waar gebruik je een bloesem remedies voor?

Je kunt voor vele doeleinden remedies gebruiken bijvoorbeeld voor: fysiek en emotioneel inzicht, innerlijke groei, evenwicht of rust. Maar ook voor spirituele groei.

Remedies zijn veilig, omdat het energetische producten zijn. Ze bevatten geen materiële bestanddelen. Ze laten je luisteren naar je innerlijke natuur. Ook zijn de bloesem remedies geen vervanger voor reguliere hulp, ze geven je wel emotionele en spirituele ondersteuning.

Daarom is het voor iedereen anders welke remedie bij je past. Door een flesje vast te houden in je linkerhand, voel je vaak al of de remedie wel of niet bij je past. Bloesem remedies zijn puur natuur.

De levenskracht van de remedie wordt veelal uit bloemen en planten gehaald, maar ook uit edelstenen en zelfs uit paddenstoelen. Edelstenen hebben een krachtige werking en paddenstoelen worden vaak de opruimers genoemd. Zoals ze ook in de natuur opruimen, ruimen ze ook je innerlijke problemen en angsten op.

Bloesem Remedies Nederland

Mocht je geïnteresseerd zijn om met bloesem remedies te gaan werken, of je wilt ze graag eens proberen, neem dan eens een kijkje op de website van Bloesem Remedies Nederland.
Op deze website vind je ook een pagina met foto’s van al hun remedies. Door de mooiste en de minst mooie foto te kiezen, heb je de keuze gemaakt die voor jou op dat moment juist zal zijn… een hele mooie kennismaking om te beginnen met en je te verwelkomen in de wereld van de Bloesem Remedies.

Maak jij gebruik van Bloesem Remedies?

Bach Remedies

1 antwoord
  1. Viviane
    Viviane zegt:

    dag Melanie, ik maak – soms – gebruik van Bachbloesems als aanvulling op de Bouchardon Boomoliën die ik dagelijks gebruik, samen de cursisten die bij mij een jaartraject volgen. Wij werken gedurende een periode van negen maanden telkens één maand lang met één van de negen Bouchardon oliën (de energie van bomen en struiken die op olie wordt gezet). Wij wisselen na een maand onze ervaringen met elkaar uit en ontdekken de kwaliteiten van de gebruikte olie via een intuïtieve tekening. Een aantal van de cursisten gebruikt regelmatig de bloesemremedies. Een Nederlandse cursiste vertelde mij dat de Bouchardon boomoliën niet gekend zijn in Nederland! Een hartelijke groet.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *