De uitdaging: leef naar je eigen vrouwenkracht

de-uitdaging-leef-naar-je-eigen-vrouwenkracht

Vanaf januari gaat er een heel bijzondere training voor vrouwen van start, onder de naam ‘De Uitdaging’. Deze bestaat uit 12 bijeenkomsten die vooral draaien om ervaren en delen, en om jou als vrouw er van bewust te maken hoe mooi, krachtig, moedig en wijs je bent.

Vrouwenwerk?

“Wie mij een beetje kent, weet dat ik altijd heb geroepen: vrouwenwerk? Nah, daar heb ik helemaal niets mee.”, lacht Renee Smits, alias Vrouw Holda. Vervolgens was zij ook de vrouw die een vrouwenfestival zou oprichten, talloze workshops en opleidingen voor vrouwen gaf, een vereniging voor vrouwelijke ZZP’ers oprichtte en nog veel meer.

“Ik heb dus wél iets met vrouwen!”, aldus Vrouw Holda. “Ik kan er bijvoorbeeld enorm van genieten om een workshop te volgen bij een vrouw die dat vanuit haar passie en kracht doet. Ik kan uren naar een vrouw luisteren die vanuit haar hart een verhaal vertelt. Ik kan volop houden van een vrouw die, gewoon in het voorbij lopen, helemaal zichzelf is.”

De Uitdaging

Het is dan ook niet vreemd dat Renee nu komt met een cursus, speciaal voor vrouwen. Het doel? “Om jou als vrouw weer helemaal bewust te maken hoe mooi je bent, hoe krachtig. Hoe moedig, hoe wijs. En om je uit te dagen om daar ook naar te leven, vanuit je tenen!”

Know Thyself

‘De uitdaging’ is een serie van twaalf maandelijkse bijeenkomsten waarin elke keer een ander thema aan de orde komt. Deze thema’s zijn gebaseerd op deze tekst van Patricia Lynn Reilly:

Know Thyself

Do you know how beautiful you truly are?
Do you know how deep your courage runs?
Do you know you are always loved, no matter what?
Do you know your body is a sacred Temple of Wisdom?
Do you know your sexuality is wild and innocent?
Do you know your Womb holds the Power of all Creation?
Do you know your longings are magical lanterns on your Path?
Do you know your fears and pains are places calling for love?
Do you know your precious heart opens in vulnerability?
Do you know you belong here on earth?
Do you know everything can be healed, and is being healed?
Do you know you ARE love?

Know Thyself

De bijeenkomsten gaan steeds over één van de thema’s uit het gedicht en draaien voornamelijk om ervaren en delen – waarna je dan thuis gedurende een maand met het thema aan de slag gaat. Dat ervaren kan zijn door middel een meditatie, of lichaamswerk, of een creatief proces… Steeds weer iets anders! “Het wordt zo mooi joh, ik kan niet wacht om te beginnen!” laat de enthousiaste Vrouw Holda weten.

Praktische informatie

Elke bijeenkomst duurt twee tot drie uur (rekening gehouden met uitloop) en begint om 19.30 uur. Op dit moment begint er op donderdag 2 januari een avondgroep en een ochtendgroep (aanvang 10.00 uur). De avondgroep zit nu vol, maar voor de ochtend zijn er nog enkele plaatsen vrij. Raakt deze groep óók vol, dan overweegt Renee eventueel nog een groep op de woensdagavond. Kosten: € 25 per bijeenkomst. Je kunt in één keer betalen, of in vier termijnen. Je schrijft je in voor de hele duur van de serie.

De data: 2 januari, 30 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei, 26 juni, 31 juli, 28 augustus, 25 september, 30 oktober en 27 november.

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de website van Vrouw Holda.

Leef jij naar je eigen vrouwenkracht?

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *