Derde Wisdom Gathering in het teken van vrede

derde-wisdom-gathering-het-teken-van-vrede

Op 21 en 22 juni is het weer tijd voor de 3e Wisdom Gathering in Dalfsen. De wisdom gathering voor 2014 gaat over vrede. Over het leven van Vrede. Dat we de diepe vrede, die in en onder alle levende wezens heel fijn trilt, die we als mensen vaak niet goed meer opmerken, in ons kunnen en willen versterken.

De ervaring van vrede

Vaak is er nog een soort idee van wat vrede is, maar dat is iets heel anders dan de ervaring, het voelen van vrede. We zijn vaak bezig vrede op de wereld. Maar vrede kan pas buiten ons komen, als de ervaring ook in ons is. Gelukkig zijn er nog veel planten, bomen en dieren die deze vrede niet vergeten zijn en die ons dit voorbeeld nog dagelijks geven.

Dit jaar zullen 2,5 dag in het teken staan van vredes-lessen uit alle windrichtingen waarin iedereen wordt uitgenodigd dit te beoefenen, tijdens de Wisdom Gathering. Het ervaren hoe te leven en bewegen vanuit en in de ervaring van de diepe draaggolf van Vrede…

Het programma van de Wisdom Gathering

Onder meer Bert Gunn, Grandmother Robin Youngblood en Mare Cromwell komen dit jaar ook weer hun wijsheid en ervaring met ons delen. Voorafgaande aan en na afloop van de Gathering geven ze door heel Nederland heen workshops en persoonlijke sessies. Een overzicht van wat ze waar doen vind je op de Seven Generations website.

Vrijdag avond zal rond 20.00 uur zal het ceremonieel vuur opgestart worden. Dit is nog niet een officiële opening van de Gathering, maar iedereen is vrij om erbij te zijn en te delen in de opstart van dit vredesvuur.

Zaterdag gaat om 9.30 uur het terrein bij Isis Sofia aan de Keizersteeg open en om 10.00 uur gaat de openingsceremonie voor de Wisdom Gathering 2014 Vrede Leven van start, die wordt geleid door Danny Vader. Zondag is om 9.30 het terrein weer open en om 10.00 uur zal de dagopening van start gaan, om 21.00 uur wordt het weekend afgesloten met een eindceremonie.

Tijdens de Gathering zal er ook wat extra aandacht zijn voor de projecten van de aanwezige Wisdom Elders en het Seven Generations, Moeder Aarde Steencirkel project.

Vredescirkel en Healingcirkel

“Ook dit jaar laten we de flow ontstaan in wat er op dat moment zich laat zien, de vraag en de beweging volgend”, laat de organisatie van de Wisdom Gathering weten. “Basis dit jaar is dat we twee cirkels hebben. Een vredes cirkel, waar we je uitnodigen aandacht te hebben voor je innerlijke staat van zijn. Merk je dat je uit je innerlijke vrede gaat doordat je uit je comfort bent, heel erg geraakt wordt of wat dan ook, dan vragen we je om uit die cirkel te gaan en jezelf te geven wat je nodig hebt, hetzij in fysieke zorg, hetzij in emotionele of energetische zorg. We doen dit met elkaar en als je ergens hulp bij nodig hebt lopen er voldoende mensen met allerlei kwaliteiten en talenten rond om even met je mee te kijken of te lopen. Daarnaast hebben we dan ook een healingcirkel. Een cirkel waar je even bij het vuur kunt gaan zitten om naar binnen te kijken, even met iemand te reflecteren op wat er gebeurd of gewoon lekker te kletsen over wat je op dit moment bezig houdt.”

Is de Wisdom Gathering wat voor jou? Kijk dan voor meer informatie of om tickets te kopen op de website van Seven Generations.

Ga jij naar de Wisdom Gathering 2014?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *