Een bezoekje aan de Light Spirit Beurs

een-bezoekje-aan-de-light-spirit-beurs-2-februari-2014

Vorige week zondag, 2 februari, heb ik een bezoekje gebracht aan de Light Spirit Beurs in Amsterdam. Dit is een klein opgezette beurs met een grote variatie aan standhouders en disciplines. Een kort verslagje!

Alle elementen zijn aanwezig

Je kunt van alles vinden op de Light Spirit Beurs. Van kristallen en edelstenen tot kleding en aurareading tot medium tot sjamaan. En alle elementen kwamen langs: water, aarde, lucht (energie), allemaal bedoeld om het vuur in jezelf weer wat wakker te schudden!

Er hangt een gezellige sfeer en door rond te lopen kom je vanzelf bij iemand uit die bij je past en waar je een consult kunt doen en inzicht of informatie kunt krijgen. Het is er ongedwongen en aan de bar kun je terecht voor een hapje/ drankje en babbeltje. Een gezellige zondagmiddag dus!

Workshops en lezingen

Er zijn op de Light Spirit beurs veel verschillende workshops en lezingen waar je gratis aan deel kunt nemen. Over klank en trilling tot krachtplekken in de wereld en in ons eigen land. Ook dansen komt aan bod, en zelfs lachen. Ik heb zelf meegedaan aan de Lach yoga workshop van Iris van Deutekom en de workshop Tantrische dans van Art of Loving. Vooral omdat het me gewoon interesseerde en ik nieuwsgierig was naar wat het zou zijn en wat ik zou ontdekken.

Workshop Lach yoga

Lachen! Wat kan dat leuk zijn: je kunt even alles loslaten en je vrij voelen. Ondanks dat er misschien situaties in je leven zijn, waar je juist helemaal niet blij mee bent. Je kunt alles erin kwijt en daardoor alles weer even relativeren. Juist door ook even stil te zijn en te voelen krijg je een mooi beeld voor jezelf van wat het allemaal doet. Lach yoga is een leuke en vooral grappige manier om even de boel de boel te laten en de humor in het voetlicht te zetten

Workshop Tantrische dans

De tantrische dans was iets met tegenstellingen. De mannelijke en de vrouwelijke kant / het leiden en volgen. Alles komt even langs op een mix van muziek die de chakra’s volgt en die je meeneemt met je gevoel. Juist doordat een van de personen tijdens het dansen een blinddoek om heeft is die wel verplicht om te volgen en alle zintuigen te gebruiken om dat te kunnen doen. Het is een zogenaamde ‘contactdans’, die je op allerlei manieren uitdaagt en uitnodigt om je grenzen te onderzoeken. Een leuke manier om je zondagmiddag door te brengen en even aandacht voor jezelf te hebben!

Schatten mee naar huis

Ik vond het een erg leuke middag met veel variatie, waardoor je je eigen keus kunt maken in alles wat je wel of niet doet. Ook verkoop van mooie stenen / natuurlijke producten en sieraden bijvoorbeeld. Je kunt je eigen schatten meenemen naar huis. Een beurs voor groot en klein en waar iedereen terecht kan.

De Light Spirit Beurs wordt door heel Nederland georganiseerd, dus wellicht ook een keer bij jou in de buurt! De eerstvolgende beurs is op 16 februari in Enschede. Kijk op de site voor de volledige agenda.

Heb jij weleens een bezoek gebracht aan de Light Spirit beurs?

2 antwoorden
  • jessica
   jessica zegt:

   hoi sonja,
   leuk je reactie te zien!
   er zijn meer van dit soort beurzen, groot en klein waar veel variatie te vinden is en waar je even langs kan gaan om te kijken en ervaren.
   gewoon even google raadplegen zou ik zeggen, er is er bijna elke week wel 1 te vinden.

   veel plezier!
   groetjes Jessica

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *