Ga je mee naar het Magisch Festival?

ga-je-mee-naar-het-magisch-festival

Voor alweer de 4e keer wordt op zaterdag 10 mei 2014 het Magisch Festival georganiseerd in Rotterdam. Een dag vol magie, nieuw bewustzijn, natuurreligie en pure liefde. Ben jij erbij?

Wat is Magie?

Wat is Magie? Een manier van uitleggen wat Magie is, is werken met energie. Energie die overal om ons heen en in ons is, waar alles uit bestaat. En omdat het overal is, verbindt magie alles in het universum.
Magie is ook een opening en nieuw bewustzijn in en vanuit je hart. Dit is het meest magische wat een mens kan meemaken. In de vele stromingen in de magie wordt je hierbij geholpen.

Tijdens het Magisch Festival wordt er vanuit verschillende magische stromingen gewerkt me energie, zoals:

 • Sjamanisme
 • Maya Cultuur
 • Intuïtieve Ontwikkeling
 • Kruiden & Planten
 • Inca Medicine
 • Godinnen
 • Kristallen
 • Witchcraft
 • Engelen
 • Yoga

En vele andere stromingen.

Het Magisch Festival

Het Magisch Festival wordt georganiseerd om de verschillende werelden en stromingen in de magie samen te brengen. Het festival is een heerlijke dag van 10:00 tot 22:00 uur waar je vele magische momenten kunt beleven. Die momenten kun je vinden in workshops, healingen en consulten, welke gegeven worden door geweldige mensen die ieder op zich een specialist en bekend zijn in hun eigen spirituele stroming. Maar natuurlijk ook in de ontmoetingen met andere mensen!

Het Magisch festival wordt geopend en afgesloten met een magische ceremonie. Ook kun je tussen de workshops door een bezoek brengen aan de minibeurs. Op deze beurs kun je informatie vinden over en consulten ondergaan op het gebied van tarot, runen, handlezen, stoelmassage en voetreflexmassage.

Sprekers en aanwezigen op het festival

Op het Magisch Festival in Centrum Djoj worden de hele dag door workshops, healingen en consulten gegeven. Deze worden onder meer verzorgd door: Caroline Daalder, Andrew Cox, Anke Zack, Peter den Haring, Saskia Basten, Samantha Gonzalez, Cees Elenbaas, Tjarda Rohlfs, Jos Kester, Maria Elshout, Petra Giesbergen en vele anderen.

Voor meer informatie over het Magisch Festival en de geweldige mensen die een workshop geven kun je een kijkje nemen op de website.

De dag zelf begint om 10:00 uur en bij binnenkomst kun je je aanmelden met je toegangsbewijs. Hierna kun je de inschrijflijsten voor de workshops en healingen vinden in de serre van Centrum Djoj en hier je naam zetten bij je favoriete activiteit. De lijsten blijven toegankelijk voor iedereen door de dag heen, en het is dan ook niet noodzakelijk dit om 10:00 uur te doen, maar het kan zijn dat later op de dag de workshop of healing die je graag wilt ervaren vol zit.

Maak kans op twee toegangskaarten!

Spiritueelinfo.nl mag van Centrum De Quest 3×2 toegangskaarten t.w.v. €55,- p.s. weggeven voor het Magisch Festival! Wil jij er bij zijn op 10 mei in Centrum Djoj te Rotterdam? Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom en met wie jij naar het Festival wilt gaan. De twee leukste, mooiste of meest inspirerende reactie wint 2 toegangskaarten! Je kunt reageren t/m 31 maart. [DEZE ACTIE IS VERLOPEN]

Waarom en met wie wil jij naar het Magisch Festival?

16 antwoorden
 1. Barbera Ploeg
  Barbera Ploeg zegt:

  Hoi Layla,
  Wat zou ik graag naar het Magisch Festival toegaan! En wie ik meeneem?
  Mijn vriend Eugène van den Hemel, gewoon omdat ik hem de wereld tussen de voor hem zo bekende Hemel en aarde wil laten zien. Spiritualiteit wil laten voelen en ervaren i.p.v. het erover te hebben en uit te leggen.
  Bovendien een unieke kans voor mijzelf te ontdekken of er nog meer magische spiritualiteitsvormen zijn waarbij ik mij helemaal thuis voel, in mijn sieraden wil ik meer gaan werken met symboliek van het hedendaagse en het occulte en zo een vertaalslag te maken naar de kracht van het symbool in het hier en nu.
  Met zilveren groet, Barbera Ploeg

  Beantwoorden
 2. Annemarie
  Annemarie zegt:

  Ik heb al ruim 10 jaar (het stickertje van) de ziekte ME. Omdat ik via de reguliere weg niet verder kwam ben ik in het ‘alternatieve’ circuit op zoek gegaan. Van alles heb ik geprobeerd, ik denk dat de meeste ervaringen me wel weer iets hebben gebracht. 1,5 jaar geleden ben ik terecht gekomen bij Annemiek Douw (paranormaal therapeut, medium en schrijfster van het boek ‘De ziel in het licht van de hogere auralagen’). Door haar ben ik er achter gekomen dat ik zelf bepaalde gaven heb. Ik heb bij Annemiek een paar dag-workshops gevolgd. Door nu zelf andere mensen te magnetiseren voel ik mezelf al een stuk beter.
  Graag zou ik naar het Magisch Festival gaan, eigenlijk uit nieuwsgierigheid, om te kijken wat er nog allemaal meer is op spiritueel gebied waar ik me verder in kan verdiepen.
  Wie ik mee wil nemen? Een goede vriendin, die helemaal ‘aan het begin’ staat van het ontdekken van (haar) spiritualiteit, maar die ook zeker aanleg heeft.
  Lieve groet,
  Annemarie

  Beantwoorden
 3. José Ruijgers
  José Ruijgers zegt:

  Ruim 1 1/2 jaar geleden ben ik op een nogal klassieke manier, na een huwelijk van 23 jaar, aan de kant geschoven. Schouders eronder en door…..Later ben ik serieus met een wensbord aan de slag gegaan. Daarin heb ik mezelf oa. een nieuwe, lieve, mooie, gevoelige, lange en trouwe man gewenst. De kosmos heeft mijn wensen verhoord. Inmiddels heb ik hem leren kennen en op heel veel fronten heb ik gekregen wat ik wenste….ik ben zo dankbaar. Het is een gevoelige man. Op spiritueel gebied was de ontwikkeling nog gering. Nu ruim een 1/2 jaar verder is er veel belangstelling gewekt. Hij gaat zelfs naar en cursus intuitieve ontwikkeling. Ik zou zo graag de kaarten winnen en met hem een hele dag op de beurs vertoeven. Informatie tot ons nemen, sfeer proeven en misschien hier en daar een consult. Zijn naam is Albert-Jan en ik ben zo blij met hem!!!!

  Beantwoorden
 4. Jolanda van Laon
  Jolanda van Laon zegt:

  Ik zou heel graag naar het Magisch Festival gaan, ik ben er nog nooit geweest. Ik zou Naomi Aurora meenemen, omdat ik weet dat zij er ook nog nooit geweest is en het echt iets voor ons is. We zijn druk bezig ons spirituele pas te ontdekken. Alleen zorgt geldgebrek er wel eens voor dat we niet alles kunnen doen wat we zouden willen. Dus ik hoop hoop hoop heel erg dat we toch kunnen gaan.

  Beantwoorden
 5. Karen van leeuwen
  Karen van leeuwen zegt:

  Graag kom ik naar het festival, om mijn licht te mogen delen met anderen en mijn energie weer in balans te laten brengen.
  Weer te mogen voelen waar het om gaat in t leven, en dit thuis weer
  te kunnen delen en uitademen.

  Even gewoon weer ademen.

  Het tweede kaartje mag je geven aan iemand anders.

  Beantwoorden
 6. D Bos
  D Bos zegt:

  Ik zou mijn vriendin mee willen nemen. Wellicht dat een beetje Magie haar duisternis kan wegjagen en het licht van het leven haar weer de kracht geven die ze nu zo ontzettend mist.

  Beantwoorden
 7. Arno van den Berg
  Arno van den Berg zegt:

  Zou toch fantastisch zijn om een vriendin op valentijnsdag te verrassen met een kaartje….
  Persoonlijk zou ik het gebruiken om inspiratie op te doen voor mijn eindscriptie “de Magie van Muziek op het Menselijk Lichaam”.
  Dat voor mijn opleiding tot Energetisch Therapeut. De vorige reacties bekeken hoop ik dat Annemarie zeker tot de prijswinnaars hoort. Anders zou ik bij winst graag mijn kaartjes aan haar toevertrouwen…
  Lieve groet Arno van den Berg..

  Beantwoorden
 8. S Harrell
  S Harrell zegt:

  Sinds ongeveer anderhalf jaar ben lijd ik onder chronish vermoeidheidssyndroom. Het begint alweer beter met me te gaan, maar ik ben nog lang niet de oude. Ik heb veel verschillende dingen geprobeerd, maar weing lijkt echt te helpen. Ik hoop op het magish festival iets te vinden wat mij verder kan helpen op mijn zoektocht naar gezindheid. Ik ben nog nooit op het festival geweest, maar ik denk dat het een geweldige ervaring zou kunnen zijn.

  Als ik de kaartjes zou winnen zou ik mijn vriendin mee nemen naar het festival. Mijn vriendin is al een tijd lang erg opzoek naar wat ze wil in het leven en heeft het hier erg moeilijk mee. Ik denk dat dit voor haar de perfecte kans zou zijn om even te ontsnappen aan alle stress en misschien ook meer duidelijkheid te krijgen.

  Beantwoorden
 9. roos
  roos zegt:

  Na een korte relatie met een narcist waarbij ik mezelf volledig ben kwijt geraakt, hoop ik dit jaar mijn weg terug te vinden m.b.v. het spirituele pad. Yoga, meditatie, innerlijke rust en vooral weer leren vertrouwen. Ik hoop met mijn beste vriendin (die ik al 25 jaar ken) dit festival middels de vrijkaarten te mogen bezoeken. Namasté…

  Beantwoorden
 10. Sandra
  Sandra zegt:

  Dit festival lijkt mij gewoon weer erg inspirerend, me weer te voelen wat ik vaak in mijn dagelijks leven wel eens wegstop. Soms na een periode van rusteloosheid en het gevoel van te willen vluchten, is dit dan weer een mogelijkheid om rustig te aarden. Wie ik dan meeneem? Mijn collega, juist omdat zij wel in elfjes geloofd maar nog niet de engelen heeft ontmoet.

  Beantwoorden
 11. Monica
  Monica zegt:

  Oh wat een heerlijk festival! *_*
  Ik zou graag mijn broer of mijn zus meenemen en fijn op ontdekking gaan en verder leren!

  “We are a circle within a circle – With no beginning and never ending.”

  Beantwoorden
 12. Soledad Maldonado Marin
  Soledad Maldonado Marin zegt:

  Als je bewust leeft in volle waardering van het Leven, ervaar ik op een gegeven punt mijn verbinding met het onderliggende veld van oneindige mogelijkheden… Op dit punt begint voor mij de Magie des Levens ! En dit Magisch Festival lijkt voor mij en voor mijn spirituele partners zo’n een plekje te zijn waar de wonderen als niet-zeldzaam worden ervaren! Aan iedereen een oprechte Namaste -^- !

  With Love,

  Soledad (alias La Chole :0)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *