Gewicht verliezen met mindfulness

mindful-afvallenVeel mensen willen een gezond gewicht, maar slechts een deel slaagt daarin. De reden daarvoor ligt volgens Joanna Kortink in het feit dat we de oorzaken van slecht eetgedrag niet aanpakken. Haar boek en programma ‘Mindful afvallen’ doen dat wel. Mindfulness maakt steeds vaker deel uit van de behandeling van overgewicht, met heel goede resultaten.

Mindful afvallen

Mindful afvallen’ is een laagdrempelig programma van 8 weken, gebaseerd op ‘Uit de ban van emotie-eten’. Het bevat veel praktijkvoorbeelden en biedt duidelijke stap-voor-staprichtlijnen. Een krachtige oplossing om de haat-liefdeverhouding met eten definitief te doorbreken. En gezond gewicht verliezen is daar natuurlijk ook een onderdeel van.

Joanna Kortink

Joanna Kortink is bestsellerschrijfster en trainer op het gebied van eet- en gewichtsproblemen. Steeds meer ggz-instellingen, obesitasklinieken, verslavingsklinieken en ziekenhuizen werken met de methode die ze heeft ontwikkeld. Naast haar professionele achtergrond is Joanna tevens ervaringsdeskundige. Jarenlang heeft ze met eet- en gewichtsproblemen geworsteld.

Heb jij gewichtsproblemen (gehad)?

Nederlandse boeken  (468x60)

1 antwoord
  1. Hanneke
    Hanneke zegt:

    Dankzij het geweldig boek, zijn mijn vriend en ik erg veel afgevallen! Onze kleding maat is nu 2 maten kleiner bij ons allebei! En we zijn nog maar bij hoofdstuk 5!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *