Grootste Yogaschool van Nederland opent in Amsterdam

grootste-yogaschool-van-nederland-opent-in-amsterdam

De grootste Yogaschool van Nederland ‘De Nieuwe Yogaschool’ is vanaf zaterdag 2 november officieel geopend. Het prachtige monumentale pand in het hart van de Jordaan in Amsterdam deed ooit dienst als school en is nu omgetoverd tot een waar mekka voor nieuwe en bestaande Yoga (en meditatie) liefhebbers. Een gloednieuwe en sfeervolle ruimte waar op een professionele en integere wijze Yoga en meditatie wordt beoefend.

Meer dan alleen yoga

Naast een gevarieerd aanbod van yogalessen van professionele leraren, biedt ‘De Nieuwe
Yogaschool’ trainingen, workshops en lezingen over onderwerpen als spiritualiteit,
gezondheid, muziek, voeding, minfulness, massage en pilates. Alles onder de algemene
deler: Bewustwording. In de essentie draait de school om Yoga en meditatie, maar de school biedt duidelijk meer. Het is een community, een plek waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Hiervoor is een ontspanningsruimte ingericht, waar biologisch eten en drinken verkrijgbaar is. Ook voor alleen een kop koffie of een ontbijtje kun je hier terecht. Daarnaast is ook aan het bedrijfsleven gedacht met speciale bedrijfsdagen en bedrijfsyoga.

Stilte in de stad

Het is een bewuste keuze om midden in de drukte van de hoofdstad deze plek te creëren, die draait om bewustwording en bezinning. “We zitten niet op een bergtop in de Himalaya, we wonen hiér, we hebben onze uitdagingen in dit leven op Hollandse bodem”, licht initiatiefnemer van ‘De Nieuwe Yogaschool’ Johan Noorloos toe. Zoals Johan zelf veelal zegt: ‘De Yogales begint pas echt als je van de Yogamat afstapt”. De ware uitdaging is niet of je heel lang op je hoofd kunt staan of in een ingewikkelde houding komt, maar hoe je de lessen en inzichten die Yoga biedt, integreert in je eigen leven.

De missie en filosofie van ‘De Nieuwe Yogaschool’

De filosofie van ‘De Nieuwe Yogaschool’ heeft zich vertaald in vier pilaren waar de school op rust: verbinding, ruimte, inspiratie & potentie. De Yogaschool wil niets liever dan mensen inspireren, met vakkundige en gepassioneerde leraren die hun expertise delen. Een plek waarbij iedereen de mogelijkheid krijgt om zichzelf te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf!

Feestelijke opening en open dagen

De Nieuwe Yogaschool wordt feestelijk geopend op zaterdag 2 november en zondag 3 november. Deze dagen is iedereen welkom om gratis Yogalessen, workshops en seminars te volgen en het gebouw te bekijken. Via de website kan men zich inschrijven.

Doe jij aan yoga?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *