Spiritueelinfo.nl is een Online Spiritueel Magazine met ambities. Het liefst worden we natuurlijk de grootste van Nederland! En daar hebben we jouw hulp voor nodig. Draag jij deze site een warm hart toe en wil je helpen om Spiritueelinfo.nl groot te laten worden? Dat kan, door Spiritueelinfo.nl op verschillende manieren te promoten. Enkele tips lees je hieronder.

Promoten via Twitter

Ook twitter is een eenvoudige manier om te laten weten dat je een leuke, nieuwe site aan te prijzen bij je volgers. Zo’n tweet kan er als volgt uit zien:

Ik heb een nieuw Online Spiritueel Magazine ontdekt! http://www.spiritueelinfo.nl 

Heb jij deze mooie nieuwe site over Spiritualiteit al gezien? http://www.spiritueelinfo.nl

Spiritueelinfo.nl is het nieuwste Online Spiritueel Magazine. Heb jij het al gezien?http://www.spiritueelinfo.nl

Interessante artikelen, leuke prijsvragen en veel informatie over spiritualiteit vind je op Spiritueelinfo.nl! http://www.spiritueelinfo.nl

Je kunt bovenstaande tweet-voorbeelden kopiëren en plakken in je eigen twitteraccount, of verzin zelf een leuke tekst. Vergeet dan niet om de link van de site erbij te plaatsen!

Vergeet ook niet op Spiritueelinfo op twitter te volgen en regelmatig een tweet te retweeten.

Promoten via Facebook

Volg jij Spiritueelinfo.nl al op facebook? Dan kun je de posts die daar worden gedaan delen op je eigen facebook timeline. Dit doe je heel eenvoudig door onderaan een post te klikken op het woordje ‘deel’. Als je wilt kun je er dan nog zelf een tekst aan toevoegen, zoals ‘Wat een interessant artikel‘ of ‘Een hele mooie quote!‘.

Je kunt ook de site zelf op je facebook timeline promoten, door de link www.spiritueelinfo.nl te plaatsen en er je mening bij te geven. Hiervoor kun je ook de tweet-voorbeelden hierboven gebruiken.

Promoten via Google+

Google+ werkt bijna op dezelfde manier als facebook. Spiritueelinfo.nl heeft haar eigen pagina op Google+. De posts die hier geplaatst worden kun je een ‘+1’ geven en anderen uit je netwerk zullen dit zien. Of je klikt op het pijltje ernaast (‘share-button’) en deelt de post via je eigen Google+ account.

Je kunt ook de site natuurlijk ook zelf op je Google+ timeline promoten, door de link www.spiritueelinfo.nl te plaatsen en er je mening bij te geven. Hiervoor kun je ook weer de tweet-voorbeelden hierboven gebruiken.

Promoten via Pinterest

Pinterest wordt ook steeds vaker gebruikt om artikelen die je leuk vindt te ‘pinnen’. Dit kan heel simpel, door op het Pinterest-icoontje onderaan een artikel te klikken.

Andere social media

Naast bovenstaande media, zijn er natuurlijk nog talloze andere social media te bedenken, zoals LinkedIn, Instagram, Flickr, Tumblr, etc. Heb jij een van deze accounts? Schroom dan niet om Spiritueelinfo ook via deze kanalen te promoten!

Promoten via een link of banner

Heb je een eigen website? Plaats dan een link of een van de banners van Spiritueelinfo. Momenteel kun je kiezen uit onderstaande banners:

Banner 368 x 100:

 

 

 

Banner 378 x 100:

 

 

 

Banners 230 x 230:

Promoten in je eigen netwerk

Met al die geavanceerde media van tegenwoordig zou je bijna vergeten dat er ook nog zoiets bestaat als ‘ouderwetse’ mond-tot-mond reclame! Ken je mensen in je omgeving die zich net als jij bezig houden met spiritualiteit? Laat dan vooral even weten dat je een geweldige nieuwe site hebt gevonden, genaamd Spiritueelinfo.nl! 🙂