Het Gedroomde Land

Het Gedroomde LandDroom jij van een mooiere wereld, een zachtere en meer respectvolle maatschappij, een gezonder politiek stelsel? Je bent niet alleen. Sjoerd Zoethout heeft een droom over een maatschappij waarin welvaart en welzijn in balans zijn. Een aantal jaar geleden besloot hij om niet langer te blijven dromen, maar om stappen te ondernemen. Dat resulteerde onder meer in het boek ‘Het Gedroomde Land’.

Het boek: Het Gedroomde Land

Het Gedroomde Land gaat over de grote verandering die ons te wachten staat. Een verandering in de maatschappij, in de wereld, die onvermijdelijk is. Want op de manier waarop we nu leven en in de wereld staan, kunnen we niet langer verder.
Sjoerd: “Veranderingen zijn in de regel moeilijk en pijnlijk. De mens houdt niet van veranderingen. Maar veranderingen zijn onderdeel van het leven en soms noodzakelijk. En als we eenmaal door de pijn en onzekerheid zijn gegaan, wacht ons een prachtige toekomst. Een maatschappij waar welvaart en welzijn in balans zijn. Kortom: een land waar je alleen maar van kunt dromen.”
Dat dromen geen bedrog hoeven te zijn, wordt beschreven in het boek Het Gedroomde Land, dat voor een groot deel is geschreven vanuit eigen ervaring van de auteur.

De auteur: Sjoerd Zoethout

Sjoerd Zoethout is zelfstandig ondernemer in de scheepvaart. Maar ook Reiki Master, Tai Chi leraar en medegrondlegger van de DoKi filosifie. “Ik leef in twee werelden, die ik ervaar als één”, vertelt Sjoerd hierover. De DoKi filosofie is een van de ‘resultaten’ van deze manier van leven. In het kort houdt deze filosofie in: samenhang en balans tussen lichaam, geest en ziel. “Alleen een filosofie die integraal deel uitmaakt van ons leven kan echt doelmatig zijn”, laat Sjoerd weten. “We moeten die filosofie niet alleen kennen op een intellectueel niveau, maar ook uit eigen diepe ervaring.”
Twee andere resultaten die zijn manier van leven en ervaren hem op hebben geleverd zijn, zijn boek ‘Het Gedroomde Land’ en de DoKi beweging, die hiermee gepaard gaat.

Meer weten over Het Gedroomde Land of de DoKi beweging, of wil je het boek bestellen? Kijk dan op HetGedroomdeLand.nl.

Hoe ziet jouw droomland eruit?

1 antwoord
  1. Bewust Meppel
    Bewust Meppel zegt:

    Wat mooi hoe deze Sjoerd yin en yang verbindt in zijn 2 werelden. Ik denk dat iedereen deze 2 kanten bezit en dat je pas heel bent als je ze verbindt. Mensen die dromen waar willen maken kunnen dat alleen als ze in balans zijn.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *