Het is tijd voor een nieuw spiritueel geldbewustzijn

het-is-tijd-voor-een-nieu-spiritueel-geldbewustzijn

Eindelijk mag er in de spirituele wereld over geld gepraat worden. Geld is niet vies, het is slechts een ruilmiddel waar de verkeerde gedachten over bestaan. En dat zorgt er nou juist voor dat zovelen van ons zich in een financiële crisis bevinden! Gelukkig kan het ook anders, laat het boek ‘Spiritueel geldbewustzijn’ van Thorsten Weiss zien.

Een nieuw spiritueel geldbewustzijn

Het is tijd voor een nieuw spiritueel geldbewustzijn, vindt Thorsten Weiss. Veel mensen zien geld nog als een negatief iets. Als een machtsinstrument bijvoorbeeld, of als iets waarvoor je óf heel hard moet werken, óf juist krom moet liggen om zo veel mogelijk te besparen. Ook wordt geld nog veelal gerelateerd aan hebzucht.

Maar het oude concept van geld, het oude geldbewustzijn, heeft zijn tijd gehad. “Het leven is niet bedoeld om rijkdom te vergaren, maar om je eigen, fantastische uniciteit te ontdekken”, laat Thorsten Weiss weten. “Daaruit ontstaat rijkdom op alle gebieden van het leven, ook uitgedrukt in geld.”

We hebben het zelf in de hand!

Er is sprake van een nieuwe tijd, een nieuw spiritueel bewustzijn dat zich aan het ontwikkelen is, en dat alles aan het veranderen is (meer lezen over deze verandering? Lees dan ‘Een Nieuwe Aarde‘ van Eckhart Tolle). Ook de economie, de manier waarop we met werk omgaan, en met geld, verandert.

Het boek ‘Spiritueel geldbewustzijn‘ vertelt ons dat het niet zo vreemd is dat de wereld nu al jaren in een financiële crisis verkeerd, omdat het systeem waarin de ministers, bondskanseliers en presidenten leven, volstrekt verouderd is. En het zijn juist die mensen op wie we vertrouwen om een oplossing te vinden voor onze economische problemen.

De oplossing ligt juist bij de mensen met een ontwaakte geest, “die leven en handelen in dankbaarheid en in het bewustzijn van de liefde, dat volkomen bevrijd is van elk streven naar macht en manipulatie, dat vrij is van schuld(en), slachtoffermentaliteit en angst voor rampen”. En daar hoef je geen president of minister voor te zijn, dat kan ook jij zijn!

De verantwoordelijkheid nemen

Voor een nieuw geldbewustzijn moet je verantwoordelijkheid nemen. Voor jezelf en voor je leven. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor de (financiële) situatie waarin je je bevindt. Jij bent degene die je leven op deze manier hebt gecreëerd. Niet de politiek, niet de banken, je ouders, je partner of je werkgever, maar jijzelf.

Als je die verantwoordelijkheid kunt nemen, kun je vanaf dan je leven gaan veranderen. Want als je je leven tot nu toe zelf hebt gecreëerd, kun je dat vanaf nu dus ook doen. Maar dan heel bewust, en zoals jij dat wilt! En daarmee ben jij bovendien een onderdeel van een grotere verandering, op wereld niveau. Dat klinkt goed, toch?

Stap voor stap naar een nieuw geldbewustzijn

Spiritueel geldbewustzijn‘ van Thorsten Weiss bestaat uit verschillende delen, waarin je stap voor stap naar een nieuw, positiever geldbewustzijn wordt gebracht. Het boek is vanaf het begin heel duidelijk en enthousiast geschreven, waardoor je op zijn minst geneigd bent om de methode van Weiss te proberen. Voor mij was het vooral motiverend om te weten dat je hiermee niet alleen een beter leven kunt creëren voor jezelf, maar ook de wereld eens stukje beter kunt maken voor ons allemaal. De methode is overigens niet alleen van toepassing op geld, de nadruk ligt eerder op bewustzijnsverandering.

Het boek bevat oefeningen, affirmaties, meditaties en nog enkele andere manieren om dichter bij je doel te komen. Deze oefeningen geven je de mogelijkheid om je een nieuw, spiritueel geldbewustzijn eigen te maken.

Win het boek ‘Spiritueel geldbewustzijn’ van Thorsten Weiss!

Spiritueelinfo.nl mag van Uitgeverij Akasha 3 exemplaren van het boekSpiritueel geldbewustzijn‘ van Thorsten Weiss weggeven!

Hoe maak je kans? Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij dit boek zou willen lezen. De drie leukste, grappigste, meest bijzondere of inspirerende reacties winnen het boek. Je kunt reageren t/m 14 mei 2014. [DEZE ACTIE IS VERLOPEN]

Waarom zou jij ‘Spiritueel geldbewustzijn’ willen lezen?

11 antwoorden
 1. Petra
  Petra zegt:

  Ik wil weten hoe ik bewuster met geld moet omgaan om mijn schulden af te lossen. Daarnaast wil ik van zodra ik uit de schulden ben ook meer geld geven aan minderbedeelden en goede doelen wat ik weet hoe het is om zonder geld te zitten en wil anderen helpen.

  Beantwoorden
 2. Esther Potters
  Esther Potters zegt:

  Money makes the world go round…
  Ik wil mezelf beter leren kennen op spiritueel geldbewustzijn ’s gebied.
  Ik vind dat je er hard voor moet werken, ik wil er een positievere kijk op krijgen,
  dus laat maar eens zien hoe ik te werk moet gaan, en uiteindelijk zal ik er dan de verantwoordelijkheid voor nemen!

  Beantwoorden
 3. willeke
  willeke zegt:

  Dit boek komt als een engel op mijn pad. Op veel fronten heb ik mezelf hervonden en structuur in en rondom mijzelf gecreëerd, maar op financieel gebied heb ik nog veel te leren. Zou een geweldig kado voor me zijn om dit boek te mogen ontvangen. I hope so

  Beantwoorden
 4. martine witters
  martine witters zegt:

  ik zou nieuwe krachten willen ,ik koop om mijn verdriet te verbergen en kom telkens tot het besef dat ik niet kan kopen wat ik wil ,onze dochter zou ik terug bij mij willen maar Eline straalt als een sterretje aan de hemel ,ik mis haar enorm en heb veel verdriet ,geef veel geld uit aan dingen dat niet echt nodig is

  Beantwoorden
 5. Lunadea
  Lunadea zegt:

  Ik had het er afgelopen week over met vriendinnen: “Ik durf eigenlijk niet méér geld te vragen voor de workshops die ik geef, omdat ik het idee heb dat er dan niemand meer zal komen aangezien in het pagan-wereldje veel mensen geldproblemen hebben. Bovendien gun ik iedereen de kans om een workshop bij te wonen, echter kan ik er zelf niet van leven terwijl mijn bedrijf mijn enige inkomstenbron is. Ik doe dus tòch iets fout!” ‘Klaagde’ ik bij hen.
  Daarna opende ik mijn mail en zag de winactie staan, als eerste bericht in mijn inbox! Ik zie dat maar als een teken en doe bij deze een gokje om het boek te winnen.

  Beantwoorden
 6. Petra
  Petra zegt:

  Ha, laat ik dat boek nu juist van de week besteld hebben en er net in begonnen zijn. Ik kan het iedereen aanraden! het is heel toegankelijk, duidelijk en prettig geschreven en als je het serieus aanpakt met alle oefeningen die erin staan, zal dat zeker je leven enorm veranderen en de kwaliteit ervan verbeteren. Heel herkenbaar. Dus… ik hoef het boek niet te winnen, want ik heb het al! Maar…. als ik het win, zal ik er een ‘doorgeefboek’ van maken, zodat mensen die het hard nodig hebben en er aan toe zijn het kunnen lezen en doen (het is vooral een doeboek) en het daarna weer doorgeven of teruggeven zodat ik het weer aan een ander kan geven. Dan kunnen ze het zelf altijd nog gaan kopen, als ze de principes een beetje beginnen te snappen en nog eens willen herhalen.

  Beantwoorden
 7. Shirley
  Shirley zegt:

  Dit boek komt op dit moment zo als geroepen! Ik ben al jaren bezig mezelf uit financiële crisis te krijgen. Op dit moment ben ik zover dat ik net rond kan komen, maar dan ook echt net. En ik geloof dat door het lezen en de hulp van dit boek, ik op een plaats kan komen waarbij de geldzorgen wegvallen en ik dingen kan gaan ondernemen om deze plaats ook voor anderen te gaan helpen creëren. Ik geloof dat er genoeg geld is voor de hele wereld en dat iedereen in dezelfde welvaart kan en mag leven!

  Beantwoorden
 8. Linda
  Linda zegt:

  Ik denk dat ik niets met spiritueel zijn heb, maar ik heb wel vriendinnen die zich ermee bezig houden. Met dit boek hoop ik mijn eerste spirituele stap te zetten…en wie weet wat dat tot gevolg heeft

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *