Ik werd geïnterviewd voor ‘Vrouw’ over Spiritueel opvoeden!

ik-werd-geinterviewd-voor-vrouw-over-spiritueel-opvoedenEnkele weken geleden werd ik door een journalist benaderd met de vraag of ik wilde meewerken aan een artikel over spiritueel opvoeden. “Natuurlijk, hartstikke leuk!” en zo gezegd, zo gedaan. Het artikel was voor ‘Vrouw’, het vrouwenmagazine van de telegraaf en verscheen afgelopen weekend.

Ik werd geïnterviewd door Hester Zitvast, een leuke en goeie journalist die ik al een tijdje volgde via facebook. Zij schreef het artikel voor ‘Vrouw’: een drieluik over spiritueel opvoeden.

Drie vrouwen over spiritueel opvoeden

Ik vertelde haar over mij ‘heks-zijn’ en hoe ik mijn spiritualiteit combineer met de opvoeding van mijn zoontje Ian. Daarnaast werd Kiki Meyer aan het woord gelaten, een zwangerschaps- en babymasseuse die haar dochter heel natuurlijk en spiritueel opvoedt. Een inspirerend verhaal dat mij erg nieuwsgierig heeft gemaakt, misschien ga ik haar zelf ook wel een keer benaderen voor een interview!

Het derde interview is met Karima Chafia, een medium en paragnost die ik zelf ook tot mijn vriendenkring mag rekenen. Zij heeft een dochter van 9 en kiest ook voor een spirituele aanpak als het gaat om haar opvoeding. Ook schreef ze het boek ‘Geef je kind een stem’, waarin het gaat om ieders unieke en persoonlijke manier van opvoeden

Landelijke promotie voor Spiritueelinfo.nl

In het artikel werd iedere vrouw eerst voorgesteld: wie is ze, wie voedt ze op en wat doet ze in het dagelijks leven? Bij mijn voorstelstukje werd ook vermeld dat ik een eigen online magazine heb, Spiritueelinfo.nl. Dat is dus de eerste persvermelding van het magazine en meteen landelijke promotie!

Lees ‘Ik voed mijn kind spiritueel op’

Voor iedereen die het artikel ‘Ik voed mijn kind spiritueel op’ van Hester Zitvast wil lezen, heb ik het ingescand. Je kunt het hier lezen: Telegraaf-Vrouw-Spiritueel-Opvoeden-15okt2013.

Kies jij voor een spirituele opvoeding?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *