In balans met kristaltherapie

in-balans-met-kristaltherapieIemand die in rust en harmonie leeft, leeft een gezond en lang leven. Kristaltherapie, ook wel edelsteentherapie genoemd, kan helpen de balans in uw lichaam en geest te herstellen. Kristallen zijn levende dingen, die ademen en vibraties uitzenden, net als wij mensen. Die vibraties kunnen onze eigen energieën aanvullen of veranderen. Ook zijn er stenen die negatieve energieën uit het lichaam kunnen opnemen, zodat lichaam en/of geest word(en) gezuiverd. Kristaltherapie is daardoor een goede behandelwijze bij zowel emotionele, geestelijke als lichamelijke problemen.

Blokkades opheffen

Blokkades in onze energie kunnen worden opgelost door het gebruik van kristallen.
Naast het in balans brengen van het lichaam kan door middel van kristaltherapie het bewustzijn en de spirituele ontwikkeling vergroten en kan het lichaam worden vrijgemaakt van negatieve en geblokkeerde energie. Negatieve energie wordt vervangen door positieve energie en je chakra’s worden versterkt.

Een kristaltherapie behandeling

Kristaltherapie kan zowel preventief als genezend worden gebruikt bij geestelijke en lichamelijke aandoeningen. Tijdens de behandeling kunnen kristallen op de geblokkeerde chakra’s worden gelegd om de blokkades op te heffen. Ook kan hiervoor een pendel worden gebruikt.
Daarnaast kan er met uitsluitend bergkristal worden gewerkt of met een steen die aansluit bij de aandoening of het probleem.

Ben jij bekend met kristaltherapie? Wat is jouw ervaring?

3 antwoorden
  1. vanessa
    vanessa zegt:

    Ik ben momenteel bezig met een stenencursus. Ik sta elke keer weer verbaast over wat ze allemaal doen. Ik vind ze geweldig en gebruik ze heel veel in het dagelijks leven.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *