Inzicht en advies voor 2014 met ‘De essentie van edele stenen’

inzicht-en-advies-voor-2014-met-de-essentie-van-edele-stenen

Vanaf vandaag tot en met 30 december legt Anneke Agterberg, de bedenker en maker van de inzichtkaarten ‘De essentie van edele stenen’ dagelijks de kaarten voor alle horoscooptekens.

Unieke leggingen met ‘De essentie van edele stenen’

Anneke doet met haar kaarten geen toekomstvoorspellingen, maar ze geeft advies volgens ‘De essentie van edele stenen’. De leggingen zijn hiermee uniek, want ze gebruikt hierbij haar eigen kaarten. Dit zijn 52 inzichtkaarten waarop elk een edelsteen aan bod komt. Elke steen (van aardbeikwarts tot zonnesteen) heeft zijn eigen kleurexplosie en helend vermogen.

Edele steen leggingen voor 2014

Van 27 tot en met 30 december 2013 geeft Anneke Agterberg voor alle horoscooptekens een advies voor het komende jaar. Te beginnen met Steenbok, Vissen en Waterman. Kun jij wel wat advies gebruiken? De leggingen kun je de komende dagen volgen via de facebook pagina van ‘De essentie van edele stenen’ en de website van Uitgeverij A3boeken.

Advies van edele stenen

De kaarten van Anneke Agterberg zijn overigens ook verkrijgbaar in de winkel, zodat je er zelf mee kunt orakelen. De 52 edele stenen en de bijbehorende tekst op elke kaart geven je een advies, een duwtje in de juiste richting. Confronterend, bevestigend, troostend… precies wat je op dat moment nodig hebt. Met hun essentiële boodschap helpen de edele stenen je inzicht te krijgen in wat er speelt en hoe je het beste daarmee kunt omgaan.

Hoe verkrijg jij inzicht?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *