Je balans hervinden op de Dutch Angel Day

dutch-angel-dayOp zaterdag 14 september 2013 wordt voor de achtste keer de Dutch Angel Day georganiseerd. Ook dit jaar zal dat weer gehouden worden in Partycentrum ’t Zand te Maarssen. Het thema van deze editie is: ‘De balans in je leven, na 21-12-12‘.

Opnieuw balans zoeken

Dit keer brengen de Engelen ons balans in ons leven. Na de galactische uitlijning van afgelopen december 2012, is de nieuwe vrouwelijke energie in ons leven actiever geworden. Maar net als een oude klok die nog met een pendel werkte, slaat bij veel mensen de energie door en is de balans ver te zoeken.

Men merkt dat men wel ideeën heeft maar dat het allemaal niet wil vlotten, de wisseling heeft een haast verlammende invloed op iedereen. Terwijl we zo gewend zijn om in de mannelijke energie van actie te zitten hebben we die energie net iets te ver los gelaten en zijn alleen nog maar, maar we leven niet meer onze zieledoelen.

Balans hervinden op de Dutch Angel Day

De engelen zijn er om ons die oh zo belangrijke balans te helpen herstellen in ons lichaam, onze geest en onze lichtlichamen, waardoor de balans ook weer in ons leven terug komt. Dan kunnen we een zuiver contact hebben met de hogere sferen en tegelijkertijd vanuit Liefde onze zieledoelen leven.

Tijdens de Dutch Angel Day zullen de engelen ons via channeling de informatie geven die we nodig hebben om die balans te hervinden, en natuurlijk zal er met energiewerk, oefeningen en visualisaties samen met de engelen gewerkt worden aan balans, zodat je daarna weer sterk verder kunt.

Het aantal plaatsen voor de Dutch Angel Day is, zoals altijd, beperkt. Wil je erbij zijn, dan is het dus belangrijk dat je je snel inschrijft. Dat kan hier.

Geloof jij in de kracht van Engelen?

Geld verdienen voor vrouwen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *