Laat je levensenergie vrij stromen!

laat-je-levensenergie-vrij-stromen

Verbinding en bezieling gaan hand in hand. Leven vanuit verbinding brengt je kracht, energie, bezieling en levenslust!

Energie door verbinding

Alles is energie en alles is verbonden. Als je goed om je heen kijkt dan kun je dit waarnemen en opmerken. Alles wat je ziet is in feite energie in beweging. Er is een energiestroom in ons en om ons heen die beweegt en ook intelligent is. Kijk maar naar de natuur, het wisselen van de seizoenen, dag en nacht, de maan, geboorte en dood… Alles is in beweging door deze energie. Deze energie stroomt en kan zich vrij bewegen, tenminste als er verbinding is. Deze energie is het leven zelf!

Je kunt het zien als de stekker in het stopcontact steken; de elektriciteit kan nu gaan stromen, het licht gaat aan. Als alles energie is en alles verbonden is, dan is er schijnbaar ook een bron. Want energie stroomt altijd van het ene punt naar het andere punt. Water stroomt altijd terug naar water. Wind waait van de ene naar de andere richting. Maar pas als er verbinding is kan deze energie vrij stromen.

Zit de stekker erin?

Als jij vermoeidheid ervaart of innerlijke onvrede vraag je dan eens af of jouw stekker wel in het stopcontact zit. Met andere woorden: voel jij je verbonden? Kan jouw levensenergie vrij stromen?

Sluit jezelf aan op het lichtnet

Je kunt op meerdere manieren jezelf (weer) verbinden met de stroom. Maar diepe rust en overgave (acceptatie) werken eigenlijk altijd. In het gewoon ‘zijn met wat er is’ – in verbinding zijn – is er aanwezigheid.

In het ‘zijn met wat er is’ zonder het te willen veranderen ontstaat er een opening. Een opening waardoor deze energie vrij kan stromen. Deze opening vind je in je hart. Je stopt de stekker dan als het ware in het stopcontact. In dit ‘zijn’ en je openen voor wat er is, kun je je eigen essentie ervaren; verbinding met de bron in jou. En je kunt deze energie toelaten, jezelf openen voor deze energie, of je kunt weerstand bieden aan deze energie. Maar hij is er altijd. In deze verbinding met de bron in jezelf is een diep weten aanwezig, een gevoel van geliefd zijn van binnenuit. Het is de verbinding die ons bezieling brengt. Het is de verbinding die je thuis brengt bij jezelf.

Wanneer ervaar jij verbinding?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *