Natasja Kuipers introduceert nieuwe therapievorm: AET™

natasja-kuipers-introduceert-nieuwe-therapievorm-aet

Vanaf vandaag heeft Nederland er een nieuwe therapievorm bij: Astro-Energetische Therapie (AET™). AET™ geeft begeleiding bij fysieke en psychische klachten en bewustzijnsontwikkeling. Het combineert astrologie, gesprekstherapie en energetische therapie. Hierdoor worden verschillende niveaus in jezelf aangesproken.

Hoe werkt AET™?

Door middel van de persoonlijke geboortehoroscoop wordt gekeken waar iemands blokkades zitten. Hierdoor kan een snelle analyse van de klachten waarmee iemand rondloopt, gemaakt worden. De energetische behandelingen zorgen ervoor dat blokkades in het energetisch veld oplossen of verminderen. In de gesprekstherapie worden praktische tips aangereikt zodat de klant de verkregen inzichten zelfstandig kan toepassen.

Een AET™ behandeling

Een sessie duurt een uur en bestaat uit een gesprek en een energetische behandeling. Bij deze behandeling mag je lekker gaan liggen en wordt op een afstandje met je gewerkt. Je wordt dus tijdens de behandeling niet fysiek aangeraakt. Afhankelijk van jouw situatie heb je ongeveer 3 tot 10 behandelingen nodig. Omdat AET™ ervan uitgaat dat alle antwoorden in jezelf liggen, is de therapie erop gericht om je weer zo snel mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Tijdens de sessies kan gebruik gemaakt worden van inzichtkaarten, visualisaties, innerlijk-kindwerk, kristallen en thuisopdrachten. Meer informatie over deze nieuwe therapie vind je op de website.

AET™ op afstand

Astro-Energetische Therapie wordt gegeven in Alkmaar. Woon je niet in Alkmaar of omgeving? Je kunt ook kiezen voor therapie op afstand. De therapiegesprekken vinden plaats via bijvoorbeeld Facebook (chat) of Skype. De energetische behandelingen kunnen op afstand gedaan worden. De voorwaarde hierbij is wel dat het intakegesprek in Alkmaar plaatsvindt.

Over de therapeut

AET™ is ontwikkeld en wordt gegeven door Natasja Kuipers. Zij heeft meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van astrologie en is auteur van het Astrologiewerkboek en de Astrologische inzichtkaarten. Ze volgde een vierjarige astrologieopleiding in Amsterdam. In haar praktijk gaf ze jarenlang consulten en workshops voor particulieren en bedrijven. Kijk op Natasjakuipers.nl voor meer informatie over haar en haar werk.

Lijkt AET™ jou wat?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *