Een nieuw jaar, een nieuw Online Spiritueel Magazine!

een-nieuw-jaar-een-nieuw-online-spiritueel-magazine

1 november is de dag waarop het nieuwe Keltische jaar ingaat. De dag na Halloween (ook wel Samhain genoemd), de Keltische variant van ‘oud-en-nieuw’. Deze eerste dag van het nieuwe jaar is een perfect moment om met iets nieuws te beginnen en daarom wordt het nieuwste Online Spiritueel Magazine vandaag officieel gelanceerd, op vrijdag 1 november.

Uitvoerig getest!

Spiritueelinfo.nl is al online sinds juni 2013 en is sindsdien in een ‘testfase’ geweest. Meer dan 90 vrijwilligers hebben zich aangemeld om het Online Spiritueel Magazine te ‘testen’. Zij ontvingen regelmatig een mail met informatie over de ontwikkelingen rondom de site en gaven hun mening over de inhoud en het uiterlijk van de site. Samen met hen werd de site ontwikkeld tot een inspirerend web magazine met een brede opvatting van het begrip spiritualiteit.

Altijd in ontwikkeling

Dat betekent echter niet dat Spiritueelinfo.nl nu helemaal af is. Integendeel! Net als alles en iedereen, zal ook dit magazine altijd blijven ontwikkelen. Er zullen steeds nieuwe artikelen bijkomen, maar ook nieuwe onderdelen en mogelijkheden. Op die manier hoop ik dat de lezers regelmatig blijven terugkomen en zich steeds weer laten motiveren en inspireren. Want dat is het voornaamste doel van Spiritueelinfo.nl.

Waar zou jij graag over willen lezen op Spiritueelinfo.nl?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *