Nooit meer geldzorgen: het blije antwoord op de crisis

nooit-meer-geldzorgen-blije-antwoord-crisisHeb je er ook genoeg van? Van dat nachtenlang wakker liggen over hoe het nu verder moet? Alles geprobeerd hebben, en het gevoel te krijgen dat niets lukt? Tobben over hoe je al je rekeningen moet betalen? En iedere dag weer opnieuw al die rampspoed op het journaal, over de crisis, ontslagen, bezuinigingen, faillissementen, sombere toekomst scenario’s…

Nooit meer geldzorgen

In ‘Nooit meer geldzorgen’, de nieuwe lezing van Geert Kimpen, hoor je een ander geluid. In een tijd waarin onze leiders het niet meer weten, en miljarden stoppen in banken maar niet in mensen, zullen we ons eigen leiderschap moeten opnemen. We zullen het zelf moeten doen. Met elkaar. De schouders eronder.

Laat je niet verslaan door de crisis

Laat je inspireren door Geert Kimpen om je niet te laten verslaan door deze tijd. Om nieuwe mogelijkheden te zien, nieuwe ideeën, met elkaar een nieuwe economie te ontwikkelen. Want zijn we dat niet verplicht aan onze kinderen?

Word je eigen Prins

Mensen die naar een bijeenkomst met schrijver Geert Kimpen zijn geweest, herken je na afloop meteen. Ze zijn blij, vol vertrouwen en de tranen van het lachen zitten nog op hun wangen. De workshop van Geert Kimpen is dit keer gebaseerd op de hoofdpersoon van zijn gelijknamige nieuwe roman: Prins Filettino. Een zelfbenoemde prins die zijn Italiaanse dorpje omtovert in een voortvarende gemeenschap met een nieuwe visie op geld, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Kortom: een romantisch antwoord op de crisis, dat Geert Kimpen juist vandaag de dag graag wil laten horen. Het is een inspiratie-boost en een actief appél om de handen uit de mouwen te steken, zodat we een mooie wereld achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen.

Word je eigen Prins, net als De Prins van Filettino, in Geert Kimpen’s gelijknamige nieuwste roman. Stoutmoedig kiezen voor een radicaal andere koers.
Een nieuwe lezing, een nieuwe kijk, een nieuwe koers, met Geert Kimpen, Nooit Meer Geldzorgen. Willen we dat niet allemaal?

Lezing ‘Nooit meer geldzorgen’

Op zondag 13 oktober geeft Geert Kimpen de lezing ‘Nooit meer geldzorgen’ tijdens de Levenskunstbeurs te Gronsveld (bij Maastricht). Meer informatie over deze en andere activiteiten van Geert Kimpen, vind je op zijn website.

Hoe ga jij om met de crisis en geldzorgen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *