Over de gigantische Sri Yantra in de woestijn van Oregon

sri-yantraIn augustus 1990 verscheen in de bedding van een drooggevallen meer in de staat Oregon een gigantische formatie in de vorm van de Sri Yantra.
De totale lengte van de lijnen van het geometrische patroon bedroeg ruim 21 kilometer. De formatie was in het oefengebied van de Air Guard, een reservecomponent van de Amerikaanse luchtmacht, verschenen.

Wat is een Yantra?

Yantra betekent letterlijk weefgetouw, instrument, of machine en is vergelijkbaar met het fenomeen graancirkels. Hij bestaat uit een in elkaar grijpende matrix van geometrische figuren, waaronder cirkels, driehoeken en bloempatronen. De yantra roept in de toeschouwer een specifiek gevoel van harmonie op.

Kosmische waarheden

Er wordt gezegd dat mystieke yantra’s de innerlijke basis onthullen van in het universum in overvloed aanwezig zijnde vormen. Yantra’s dienen als symbolen die kosmische waarheden kunnen onthullen of openbaren. In die zin werkt een yantra langs visuele weg op dezelfde wijze in op de geest als een mantra dat auditief doet.

Professor emeritus James Deardorff van de Oregon State University zei destijds dat het meditatiesymbool in de kurkdroge bedding van het drooggevallen meer waarschijnlijk was gemaakt door UFO’s.

Bovenstaande is een bericht van Niburu. Kijk hier voor het hele artikel en een filmpje.

Geloof jij in de kracht van Yantra’s en graancirkels?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *