Spiritueelinfo.nl is het nieuwste Online Spiritueel Magazine met nieuws en informatie uit de Spirituele Wereld.

Contact

Wanneer je contact op wil nemen met de redactie van Spiritueelinfo.nl, kun je dat doen door een e-mail te sturen naar: info@spiritueelinfo.nl of gebruik het contactformulier.

Dit e-mailadres is bestemd voor persberichten, nieuwstips en suggesties, vragen en alles wat je nog meer kwijt wilt aan de redactie van Spiritueelinfo.nl.

Over de initiatiefnemer

Spiritueelinfo.nl is een initiatief van Layla Pansier. Als journaliste schrijft zij al zo’n 15 jaar over uiteenlopende onderwerpen en voor verschillende doelgroepen. Naast journaliste is zij (eind)redacteur, online communicatie adviseur, social media manager en community manager.

Haar interesse voor de spirituele wereld is als jong meisje ontstaan en met de jaren alleen maar groter geworden. Van maart 2006 tot 2013 beheerde Layla de (eind)redactie van Spiritualiteit.blog.nl. Na 7 jaar besloot zij dit werk voort te zetten met een eigen website en dat werd Spiritueelinfo.nl. Naast haar schrijfwerk heeft ze haar eigen praktijk gehad waar ze behandelingen, consulten en cursussen op het gebied van o.a. Reiki, tarot, hekserij en magie.