Raadpleeg zelf de sterren met de Astrologische inzichtkaarten van Natasja Kuipers

astrologische-inzichtkaarten-natasja-kuipersNa het Astrologiewerkboek, dat zeer enthousiast werd ontvangen, zijn er nu de Astrologische inzichtkaarten van Natasja Kuipers: 40 kaarten die, gebaseerd op de stand van de sterren en planeten, inzicht kunnen bieden in jouw situatie. Een mooi vervolg op het Astrologiewerkboek, maar ook los daarvan een mooie aanwinst voor iedereen die zich bezig houdt met astrologie of die gewoon wat inzicht kan gebruiken.

Astrologische inzichtkaarten

De veertig inzichtkaarten in deze set zijn gebaseerd op de tien planeten die in de astrologie worden gebruikt, van de Zon tot en met Pluto. Iedere planeet wordt geduid in de vier elementen. Zo krijg je bijvoorbeeld Zon in aarde, Zon in lucht, Zon in water en Zon in vuur. De Astrologische Inzichtkaarten geven inzicht in situaties die bij de vraagsteller leven op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, werk, relaties en gezondheid. Ze geven vooral aan wat je kunt doen om negatieve situaties naar positieve om te buigen.

Stimulerend

Naast het trekken van de kaart en het lezen en interpreteren van de betekenis, wordt de gebruiker gestimuleerd om oefeningen te doen die betrekking hebben op het thema van de kaart. Deze oefeningen zijn heel divers en variëren van een yogaoefening tot een creatieve opdracht of visualisatie. Deze unieke divinatieset is op die manier een dankbaar hulpmiddel bij problemen en persoonlijke vragen.

Over Natasja Kuipers

Als astrologe heeft Natasja Kuipers meer dan tien jaar ervaring. Ze volgde een vierjarige astrologieopleiding in Amsterdam. In haar praktijk gaf ze jarenlang consulten en workshops voor particulieren en bedrijven. Kijk op Natasjakuipers.nl voor meer informatie over de auteur, de inzichtkaarten en haar boeken.

Wat is jouw ervaring met astrologie?

Gezondheid & psychologie boeken (468x60)

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *