Reiki en zwangerschap

reiki

Zwanger zijn is een hele fijne en wonderlijke ervaring. Helaas gaan er met zwangerschap ook bepaalde kwalen gepaard. Maar dat deze kwalen nu eenmaal horen bij de zwangerschap, betekent niet dat er niets aan te doen is. Integendeel! Reiki is een zeer prettige ondersteuning bij zwangerschap, om lichamelijk en geestelijke kwalen te behandelen, maar ook als begeleiding tot aan het einde van de zwangerschap: de bevalling.

Zwangerschapsklachten en meer

Aambeien, indigestie, blaasontsteking, misselijkheid, een gebrek aan energie, rugklachten, depressiviteit… Dit zijn allemaal klachten waar je als zwangere vrouw mee te maken kan krijgen èn waarbij Reiki hulp kan bieden.
Reiki helpt zowel de moeder als de baby in haar buik om tot rust te komen en zorgt voor positieve gevoelens. Dit maakt dat de baby zich welkom voelt. Daarnaast kan Reiki hulp bieden bij de voorbereiding op het ouderschap. Want of je nu wel of niet bewust hebt gekozen om zwanger te worden, als het zover is komen er altijd bepaalde vragen naar boven, als ‘Zal ik wel een goede ouder zijn?’, ‘Kunnen we dit financieel wel aan?’, of ‘Ben ik wel goed voorbereid?’.

Deze en andere twijfels gelden voor zowel de moeder als de vader en voor beide is Reiki een goede hulp en ondersteuning. Want Reiki werkt niet alleen op fysiek, maar ook op mentaal en spiritueel niveau. Het brengt je tot rust en helpt je weer helder te zien, het brengt balans en heelheid en helpt je weer tot je ware zelf te komen.

Reiki voor de ongeboren baby

Reiki en zwangerschap gaan prima samen. Niet alleen voor de ouders, ook voor de (ongeboren) baby heeft Reiki baat.
Al in de baarmoeder kan een baby verzorgd worden met Reiki, ook wel universele of pure liefde genoemd. Zoals eerder gezegd kan Reiki ervoor zorgen dat het kindje zich welkom voelt in zijn nieuwe leefomgeving, deze aarde. Hij of zij voelt zich geliefd en zal een sterk kindje worden, zowel lichamelijk als geestelijk.
Wanneer je zelf al eens een Reiki-behandeling hebt ondergaan, zul je je (ongeboren) kindje ongetwijfeld hetzelfde gevoel willen geven wat Reiki jou toen gaf.

Ben jij bekend met Reiki tijdens een zwangerschap?

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *