Spiritueelinfo.nl gaat samenwerken met A3boeken

spiritueelinfo-nl-gaat-samenwerken-met-a3boeken

Vol trots en blijheid laat ik je weten dat het nieuwste Online Spiritueel Magazine, Spiritueelinfo.nl, gaat samenwerken met enkele auteurs van uitgeverij A3boeken. Binnenkort zullen zij ons gaan verblijden met hun artikelen, over o.a. energie en de spiritualiteit van kruiden.

Over A3boeken

A3 boeken is in 2004 opgericht door Adrie Beyen. In de loop der jaren heeft de uitgeverij zich gespecialiseerd in boeken en kaart(spell)en over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. Oftewel over onderwerpen als spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, kunst- en cultuurhistorie, astrologie, (natuur)religies, natuurbeleving en (dagboek)schrijven.
Regelmatig organiseert A3 boeken activiteiten over deze onderwerpen in samenwerking met haar auteurs. Ook is A3 boeken de vaste uitgever van Reizende Aarde School, en van het magazine ‘HEUS‘, een heus magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur.

De auteurs van A3boeken

Binnenkort zullen de eerste twee auteurs van A3boeken zich aansluiten bij de redactie van Spiritueelinfo.nl: Jeanine Hofs en Marjanne Huising.

Jeanine Hofs schreef het boek ‘Blijvend meer energie volgens de vijf elementen‘. Het is haar missie om mensen te helpen meer energie te krijgen en hun energie in balans te houden. Dit doet ze door haar inzichten, kennis en ervaringen te delen in persoonlijke behandelingen, lezingen, cursussen, artikelen en natuurlijk haar boek. Ook op Spiritueelinfo.nl zal zij binnenkort de lezers kunnen verblijden met haar energieke artikelen.

Marjanne Huising is een echte Kruidenvakvrouw. Zij schreef ‘Kruidenwijsheid – over appelvrouwen, weegbreemannen en andere kruidenmensen‘, dat gaat over de spirituele, helende en praktische eigenschappen van kruiden. Naast schrijven, houdt Marjanne zich bezig met het geven van cursussen en consulten.

Binnenkort zul je meer lezen over Jeanine en Marjanne in hun voorstelartikelen!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *