Spirituele agenda's voor 2015

Spirituele agenda’s voor 2014

spirituele-agenda-s-voor-2014Het einde van het jaar komt alweer in zicht. Dat betekent dat we een tijd van bezinning ingaan, gaan kijken naar wat we in het afgelopen jaar hebben bereikt en wat we het komende jaar allemaal willen bereiken en doen.

Zelf vind ik het altijd leuk om een bijpassende agenda te zoeken voor het nieuwe jaar. Eentje die aansluit bij mijn persoonlijkheid en mijn ideeën voor het komende jaar. Ben jij ook zo iemand? Dan is onderstaande lijst van spirituele agenda’s misschien wel iets voor jou!

Stilte agenda 2014

Een agenda hoeft niet alleen maar te draaien om drukte en stress. De Stilte agenda 2014 biedt genoeg handvatten om even tot rust te komen. Met praktische oefeningen en tips helpt schrijver en stiltetrainer Mirjam van der Vegt om de waan van de dag te bestrijden. Prachtige verstilde beelden en uitspraken zorgen voor het broodnodige voedsel dat een onrustige geest nodig heeft. Er is genoeg witruimte om te schrijven en speling te geven aan de dingen van het leven die er echt toe doen. Of, om het beeld lekker rustig te houden! De inhoud van de Stilte Agenda moedigt aan om je agenda niet langer je leven te laten bepalen, maar andersom: jouw leven bepaalt je agenda.

Mind & Spirit Agenda

Aardse, hedendaags spiritualiteit verwerkt in een overzichtelijke agenda. Met de Mind & Spirit Agenda 2014 kun je je iedere week laten inspireren door boeiende wijsheden, citaten uit de Van Denken Naar Voelen workshop, bijzondere kleurbelevingen, gezonde en overheerlijke smoothies, inspirerende quotes, fascinerende woestijnfoto’s en effectieve oefeningen uit de Kinesiologie.

Delen agenda van Paulo Coelho

Delen is de nieuwste agenda, gebaseerd op het werk van Paulo Coelho. Naast alles wat een gebruiker vraagt van iedere agenda, biedt de Delen agenda 2014 de mooiste citaten uit het oeuvre van Coelho. Dit zijn mooie en inspirerende uitspraken om je dag mee te beginnen.

Happinez A5 agenda 2014

Het thema van de nieuwe Happinez Agenda is ‘leven met de seizoenen’. Naast veel ruimte om afspraken te noteren vind je in de nieuwste Happinez agenda ook weer prachtige foto’s, illustraties en wijze spreuken, en bovendien een uitgebreide horoscoop en een maankalender.

Heel praktisch: het kleine agendaatje dat achter in de agenda past en dat gemakkelijk in je zak of handtas kan worden meegenomen.

Modron Vrouwenagenda 2014

De Modron Vrouwenagenda is gebaseerd op ons oorspronkelijke Europese spirituele erfgoed: de Grote Cyclus van het Jaar en de 53 Kleine Mysteriën van het Leven. Ieder jaar heeft een eigen thema dat je steunt om jouw weg naar geluk te gaan. Het thema in 2014 is: Tranen van Geluk, vind de legende die in je leeft. Wie ben je? Wat is je essentie? Wat is jouw rol en taak in dit leven? Laat je leiden door Moeder Natuur en Moeder Aarde en ontdek hoe bomen, dieren, manen, madres en oude rituelen je brengen naar  jouw diepste Zijn!

Julejaar Agenda 2014

Deze agenda viert dit jaar haar 10e jubileum. Het thema van de Julejaar agenda 2014 is: Natuur in je stad. De agenda staat helemaal in het teken van magische groente (verhalen) en ideeën en initiatieven over natuur in je stad. Daarnaast vind je de 13 maanden van Het Julejaar, leven met de seizoenen, de biologisch-dynamische maankalender met siderische dierenriem, jaargetijden- & maanfeesten, de Tzolkin, kruiden en dus heel veel groenten. De Julejaar agenda is gedrukt op FSC papier in Nederland en heeft een heel handig formaat 10,5 x 15,2 cm. De hoeveelheid informatie in deze agenda, in combinatie met het handzame formaat hebben mij overgehaald om deze agenda aan te schaffen voor 2014.

Je kunt deze agenda ook bestellen als organizer vulling, voor een succes senior organizer (afmeting 10 x 15,2 cm).

De agenda’s van Schor

Elk jaar worden er door Uitgeverij Schors agenda’s uitgegeven die bepaalde gebieden van spiritualiteit behandelen, zoals de Astrologische Zakagenda, de Tarot Agenda, de Heksenagenda, de Maanagenda en de Reiki agenda. Tot nu toe is voor het komende jaar enkel de Astrologische Zakagenda 2014 verkrijgbaar. Of de andere agenda’s ook nog worden gemaakt voor 2014 weet ik niet, maar ik houd het voor je in de gaten!

Welke agenda kies jij voor 2014?

7 antwoorden
  • Layla (Redactie Spiritueelinfo.nl)
   Layla (Redactie Spiritueelinfo.nl) zegt:

   Hai Karin, Het ziet er inderdaad naar uit dat deze niet meer wordt gemaakt. Ook op de site van Uitgeverij Schors staat alleen nog de Astrologische Zakagenda vermeld, niet meer de heksen- reiki- of tarotagenda uit dezelfde serie…
   Ik kan je de julejaar agenda wel van harte aanbevelen. Hij is iets kleiner, maar bevat wel leuke info voor heksen en ook de maanstanden e.d.

   Groetjes, Layla

   Beantwoorden
 1. jacqueline
  jacqueline zegt:

  Ik kan de heksenagenda ook niet vinden.Vind het wel spijtig.Gebruik hem al jaren en was er altijd zo blij mee.Ik denk dat ik ook voor de julejaar agenda ga.

  Beantwoorden
 2. Sonja
  Sonja zegt:

  De sacred journey journal can Cheryl Thiele is al jaren mijn favoriet en zit overmorgen hopelijk in de zak van Sinterklaas. Anders ga ik hem bij Wanuszkewin op de Ferdinand Bolstraat halen:
  http://www.sacredjourney.com/

  Het is een agenda met dagboekpagina’s en ieder kwartaal ruimte voor een kaarten legging. Verder jaarlijkse en maandelijkse goal setting pagina’s en per maand een prompt of thema voor de maande om bij te journallen. Het is heel stevig papier waar ik graag op teken en schilder met waterverf.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *