Spirituele agenda's voor 2015

Spirituele agenda’s voor 2015

Spirituele agenda's voor 2015

Het is alweer bijna december. Tijd voor een nieuwe agenda! Omdat mijn ‘gebruikelijke’ Julejaar agenda niet wordt gemaakt voor 2015, ging ik op zoek naar een nieuwe spirituele agenda. Wil jij ook een spirituele agenda voor 2015? Ik heb enkele opties voor je op een rij gezet!

Happinez agenda 2015

Happinez agenda 2015De Happinez agenda is denk ik wel de bekendste van alle spirituele agenda’s, maar daarom zeker niet minder interessant of mooi! Het thema van de Happinez agenda 2015 is ‘leven met de seizoenen‘, iets wat mij persoonlijk zeer aanspreekt.

In de agenda vind je, zoals we gewend zijn van Happinez, prachtige foto’s, illustraties en wijze spreuken. Daarnaast staat er een uitgebreide horoscoop en een maankalender in. De agenda is in A5 formaat.

Paulo Coelho Alchemie agenda 2015

Paulo Coelho Alchemie agenda 2015Paulo Coelho, door miljoenen beschouwd als een alchemist van woorden, is een van de invloedrijkste auteurs van deze eeuw. Zijn boeken voeren niet alleen de bestsellerlijsten aan, maar stimuleren ook het debat over sociale en culturele onderwerpen.

De mooie, kleurrijke Paulo Coelho Alchemie agenda 2015 bevat heel veel inspirerende citaten uit het werk van de meest succesvolle schrijver van onze tijd, Paulo Coelho. Ook is er genoeg ruimte om je afspraken voor het komende jaar in te noteren.

Stilte agenda 2015

Een agenda die alleen maar draait om stilte, een waarvan je helemaal tot rust komt… Hij Stilte agenda 2015bestaat! De Stilte agenda 2015 bevat veel praktische oefeningen en tips om de waan van de dag te bestrijden. Een mooi idee voor een agenda, waarin het vaak draait om (verplichte) afspraken, stress en haast.

Prachtige verstilde beelden en uitspraken zorgen voor het broodnodige voedsel dat een onrustige geest nodig heeft. Er is tevens genoeg witruimte om te schrijven en speling te geven aan de dingen van het leven die er echt toe doen.

De inhoud van de Stilte agenda moedigt aan om je agenda niet langer je leven te laten bepalen, maar andersom: jouw leven bepaalt je agenda.

Modron Vrouwenagenda 2015

Modron vrouwen agenda 2015De Modron Vrouwenagenda 2015 heeft als thema: de Magie van Scheppingskracht. Laat je leiden door de Liefde en ontdek hoe Godin en Moeder Natuur je wekelijks inspireren op je levensweg. Ook in 2015 jaar vind je weer uitgebreide informatie over de mystieke betekenis van de seizoenen, de jaarfeesten, volle manen, krachtdieren, krachtbomen en de hoedsters van het innerlijke vuur.

Nieuw dit jaar is de magie. Je leest hoe je met energie, woorden, visualisaties en aanraking je eigen leven schept. Laat je verleiden door Moeder Natuur en belééf de liefde het komende jaar!

Mind & spirit agenda 2015

Min & spirit agenda 2015De Mind & spirit agenda is aardse, hedendaagse spiritualiteit verwerkt in een overzichtelijke agenda. De agenda voor 2015 geeft je iedere week inspirerende citaten uit het nieuwe Van denken naar voelen boek: 7 gouden inzichten voor innerlijk geluk, een overheerlijk yogafoodrecept, een unieke songtekst, een helende geurbeleving, een wijze quote en een ontspannende ademhalingsoefening.

De Mind & spirit agenda 2015 is mooi vormgegeven en met liefde en plezier gemaakt. Ga mee op ontdekkingstocht langs de wijze Zeven Gouden Inzichten in dit grootse jaar 2015!

Maan agenda 2015

Als je de cyclus van de maan volgt leef je volgens een natuurlijk ritme, wat rust en ontspanning brengt in je levensstijl. De mens bestaat immers voor zo’n 70% uit water, waar de maan haar invloed op uitoefent (denk maar eens aan eb en vloed). Voor elke Maan agenda 2015bezigheid en situatie is er een gunstig tijdstip, aan de hand van de stand van de maan. Om huishouden of bankzaken te doen, zakelijke afspraken te maken, voor cultuur en theaterbezoek, muziek, reizen, maar ook voor relaties, gewicht verliezen, massages, lichaams- of haarverzorging en meditaties. Een maanagenda helpt je om te leven volgens de cyclus van de maan en alles op de juiste tijd in te plannen.

Voor 2015 zijn er twee maanagenda’s verkrijgbaar: De Maan agenda 2015 van Marjanne Hess-van Klaveren, en Het geheim van de Maan & Maanagenda 2015 van Cirkel van het Leven.

In de eerstgenoemde Maan agenda (met ringband) staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven, en is dit jaar in full colour uitgevoerd. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks door middel van symbolen af te lezen en staan Maan agenda 2015 ~ Cirkel van het Levenper week kort beschreven. Ook kan ook het bioritme genoteerd worden in de agenda. Naast de agenda is er ook een Maankalender Scheurkalender 2015 verkrijgbaar, van dezelfde schrijfster.

De Maan agenda 2015 van Cirkel van het Leven helpt je eveneens om al je bezigheden af te stemmen op het ritme van de maan. Voorin de agenda staat duidelijk uitleg over de verschillende cycli van de Maan en de bijbehorende uitwerkingen. Dagelijks staat alle informatie vermeld met betrekking tot maan astrologie, de 4 elementen, de maanfase en maanstand en nog veel meer.

Welke spirituele agenda voor 2015 kies jij?

Zelf ben ik er nog niet helemaal uit. Ik gebruik al een aantal jaar de Julejaar agenda, maar deze wordt helaas niet gemaakt voor 2015. Nu neig ik naar de Modron Vrouwenagenda 2015. Hoewel de Happinez agenda ook wel weer heel mooi uit ziet. Tja, eigenlijk hebben ze allemaal wel iets bijzonders!

Welke spirituele agenda voor 2015 kies jij? En heb jij ervaring met bovenstaande agenda’s van voorgaande jaren? Ik hoor het graag van je!

Alle spirituele agenda’s én kalenders voor 2015 (dat zijn er meer dan hierboven beschreven) kun je overigens ook in de spirituele boekenlijst op Spiritueelinfo.nl vinden!

Welke spirituele agenda voor 2015 kies jij in het nieuwe jaar?

Agenda 2015

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *