Tantric Dancing op de Nationale dag van de Liefde

de-wijsheid-van-het-hart

‘The 2nd of May is lovers day.’ Onder dit motto roept Art of Loving 2 mei uit tot de Nationale dag van de Liefde. Een dag waarbij je extra stil kunt staan voor de liefde, op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een Tantric Dancing Party!

Art of Loving

Art of Loving geeft sinds 2006 ondersteuning bij het liefhebben door middel van workshops, bijeenkomsten, dansavonden en lezingen. onder meer op het gebied van tantra, tantric yoga, tantric dance en Godinnen cirkels.

Al ruim 1 jaar zijn er maandelijkse bijeenkomsten in Club Lite te Amsterdam onder de naam Tantric Dancing, met minimaal 120 deelnemers. Op vrijdag 2 mei is in Club Lite te Amsterdam de verering van de liefde voor elkaar, voor het leven zelf of simpelweg jezelf liefhebben.

Tantric Dance

Tantric Dance is een dans die in 2008 door Art of Loving is ontwikkeld om de polariteit tussen het mannelijk en vrouwelijk te versterken. Door duidelijkheid over leiding geven en ontvangen in de dans komen er op speelse wijze openbaringen over gedachten, voorkeuren, afkeuring, aantrekking, afstoten, patronen, intimiteit en levenskracht. Elementen die allemaal aan bod komen binnen een liefdesrelatie. Tijdens de dans wordt extra aandacht geschonken aan bewustwording en alertheid, waardoor de dans een meditatief karakter krijgt. Voor meer informatie over Tantric Dance kun je een kijkje nemen op de bijbehorende website.

2nd of may is Lovers Day

Na de dag van de arbeid op 1 mei volgt op 2 mei de dag van de liefde. Niet te verwarren met Valentijnsdag die in het teken staat van (nieuwe) anonieme liefde naar liefde en het verassen.

De Nationale dag van de Liefde, of ‘Lovers Day’ is een dag waarbij je extra stil kunt gaan staan voor de liefde. Dit kan op tal van verschillende manieren. Bijvoorbeeld door extra aandacht te besteden aan je huidige geliefde/partner, maar ook: je voorgaande geliefden, een goede vriend, een verloren liefde of de liefde voor jezelf. Om dit extra kracht bij te zetten kun je een liefdes-ceremonie houden.

Tantric Dancing Party

Op vrijdagavond 2 mei wordt er weer een Tantric Dance Party georganiseerd door Art of Loving. De avond bevat een korte les van 20:00 tot 21:00 om bekend te worden met de Tantric Dance dans vorm. Hierin wordt snel en eenvoudig uitleg gegeven over de dans, met een demonstratie, maar vooral door het zelf te ervaren, en met een aantal praktische tips met do’s en dont’s.

Om 21:30 tot 22:00 begint de Chakra Dance Journey om het lichaam wakker te maken en te verbinden met verschillende type energie/krachten waarmee je de Tantric Dance in kunt gaan. Verder zijn er tal van spel elementen voor de zintuigen, Healings (massage), optredens, theater en live muzikanten. DJ Martyn begint met dansmuziek om 22:15 uur.

Hoe vier jij de Dag van de Liefde?

1 antwoord
  1. martine witters
    martine witters zegt:

    ik zou sterker willen worden om mijn verdriet aan te kunnen ,ik koop van alles om mijn verdriet te sussen maar mijn dochter kan ik niet terug kopen zij is nu een sterretje aan de hemel en waakt over ons,maar het gemis is enorm groot,vandaar mijn grote verdriet

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *