Verlos jezelf van herhalende patronen

verlos-jezelf-van-herhalende-patronen

Op 14 en 15 december wordt in Amsterdam een bijzondere workshop gegeven voor mensen die graag uit herhalende patronen willen stappen, maar niet goed weten hoe ze dat moeten doen. De workshop wordt gegeven door Siegmar Gerken, één van de pioniers op het gebied van de lichaams- en mindfulness-gerichte therapie

Stap uit de herhaling

‘The Will of Your Heart – Self empowerment & Mindfull Presence’. Dat is de naam van deze tweedaagse workshop van Siegmar Gerken. Deze is bedoeld voor mensen die graag uit ‘steeds herhalende’ patronen willen stappen, maar ook voor professionals (coaches, therapeuten) die een meer lichaamsgerichte, psychodynamische dimensie en mindfulness in hun werk willen inbrengen. Waarom is het zo moeilijk om te veranderen zelfs als je dat graag wilt? Hoe kun je oude patronen die tegen je werken loslaten? Hoe kun je je relaties en communicatie met anderen verbeteren? Hoe kun je je doelen in je leven bereiken en de vormgever van je eigen leven worden en het leven creëren dat je écht voor jezelf wilt? Deze en nog veel meer van dit soort vragen zullen op 14 en 15 december aan bod komen.

Benut je kwaliteiten voor een leven vol voldoening

Je hebt al alle kwaliteiten in je die nodig zijn om een leven te leiden dat voldoening geeft en waarin je je ware potentieel leeft. Deze kwaliteiten kunnen zich niet helemaal ontvouwen als gevolg van levenservaringen in ons verleden en heden. In deze workshop vind je antwoorden op je vragen en praktische oplossingen. Word geïnspireerd in je persoonlijke en professionele leven. Transformeer negatieve gevoelens naar empathie en het maken van keuzes die je leven verrijken.

Bijzondere leraar

De tweedaagse workshop met Siegmar Gerken wordt georganiseerd door Rishis en vindt plaats in Centrum de Roos te Amsterdam. Saskia Beugel, de oprichter van Rishis, heeft al eerder een training van Gerken mogen ervaren en zegt hierover het volgende: “Siegmar Gerken is een van de meest bijzondere leraren op mijn pad. Ik heb afgelopen zomer een training bij Siegmar en zijn vrouw Cornelia gevolgd die diepe indruk op mij heeft gemaakt: ‘the passion of living’. De training ging over in contact zijn met jezelf en van daaruit met de ander(en) en vanuit je hart en kracht leven. Ik werd me nog meer bewust van mijn patronen en heb een paar diep helende ervaringen gehad en kwam meer en meer in mijn levensstroom en heb daadwerkelijk een aantal belangrijke veranderingen doorgemaakt. Siegmar is een krachtige, liefdevolle trainer die met zijn helderziendheid rechtstreeks je volle potentieel ziet en je met humor en scherpte diep weet te raken.”

Ben jij je bewust van herhalende patronen in je leven?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *