Vier de jaarfeesten, zoals de heksen dat doen

de-ware-betekenis-van-halloween

Het is bijna Halloween, ofwel Samhain. Een van de belangrijkste jaarfeesten in de Hekserij. Wil jij meer weten over de oorsprong van deze en de 7 andere jaarfeesten, en wil jij ze ook vieren? Volg dan de schriftelijke cursus ‘De Jaarfeesten in de Hekserij’ van Teachings of Avalon.

De jaarfeesten in de hekserij

‘De jaarfeesten in de hekserij’ is een schriftelijke cursus die de basis van de jaarfeesten behandelt, zoals deze in de hekserij worden gevierd. Ongeveer 1 week voorafgaand aan elk jaarfeest krijg je de cursusstof en de bijbehorende vragen per e-mail toegestuurd. Elke ‘les’ bevat uitleg over de herkomst van het betreffende jaarfeest, de symboliek ervan en natuurlijk ideeën over hoe je als heks de verschillende jaarfeesten kunt vieren. Aan het einde van elk hoofdstuk kun je alle elementen en symbolen die corresponderen met het jaarfeest op een rij vinden, zodat je deze zelf kunt gebruiken bij het schrijven en uitvoeren van een jaarfeest-ritueel. Want dit kun je met behulp van deze schriftelijke cursus nu helemaal zelf gaan doen!

Met het jaar mee werken aan je ontwikkeling

De lessen bevatten geen huiswerk, maar wel enkele vragen voor jezelf. Hiervan hoef je dus geen antwoord terug te sturen naar Teachings of avalon, de vragen zijn enkel bedoeld om jou meer inzicht te geven in het betreffende jaarfeest en de thematiek die hier bij past. De vragen en opdrachten helpen je bewust stil te staan bij de tijd van het jaar en leren je hoe je zelf een jaarfeest kunt vieren en met het jaar mee kunt werken aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Wil je meer weten over deze schriftelijke cursus? Kijk dan op de website van Teachings of Avalon.

Vier jij de jaarfeesten?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *