Volg het pad van de Godin

volg-het-pad-van-de-godinIn september gaat de cursus ‘Het pad van de Godin’ van Tara Anka weer van staart. De lessen in deze cursus zijn gebaseerd op de oude culturen van 4000 jaar geleden en vertaald naar de vrouw van nu. Iedere deelnemer zal haar eigen persoonlijke weg volgen in een veilige omgeving van de groep. Met zijn allen worden de paden van verschillende oude Godinnenculturen gevolgd, die al door zoveel vrouwen gelopen zijn, op weg naar de Godin.

Waarom het pad van de Godin volgen?

In de cursus ‘Het pad van de Godin’ ontdek je jouw unieke verbinding met een of meerdere Godinnen. Vanuit het vuur van de ziel via de lucht van communicatie, ga je je verbinden met de aarde-, water- en maanenergie van de Godin. Je voelt onder meer de liefde van Freya en loopt het pad samen met de krachtige Inanna, zodat je zelf ook deze krachten in je leven kunt neerzetten. Vanuit deze verbinding, ga je je eigen kernkwaliteiten herkennen en ervaren en maak je de Godin in jezelf vrij.

Van maagd tot Oude Wijze Vrouw

Elke fase van de Godin wordt tijdens de cursus behandeld: de jonge maagd, de passievolle vrouw, de moeder en de wijze vrouw. Om uiteindelijk uit te komen bij de Goddelijke bron in jezelf: de krachtige Godin die jij bent in al haar veelvoud en je zelfinwijding. “Het is een mooie aardse en spirituele weg, waarin je warmte, eenheid en harmonie zult ervaren”, laat Tara Anke weten. “Maar ook de humor zal tijdens het volgen van de cursus niet ontbreken!”

Bekende en minder bekende Godinnen

Er wordt gewerkt met legenden, mythen en archetypen en ook de Magische kant van de Godin zal veelvuldig aan bod komen. Buiten de bekende Godinnenpantheons van onder andere Egypte en Griekenland komen tevens de Godinnen van eigen bodem en de minder bekende maar erg interessante Godinnen van de Zuidelijke Eilanden aan bod. Er zal ook een avond in het teken staan van Avalon.

De werkvormen waar tijdens ‘Het Pad van de Godin’ gebruik van wordt gemaakt komen uit het Sjamanisme, Hekserij, Rituele Magie en natuurlijk de oude Godinnentraditie. Waaronder het werken met energieën, dans, meditatie, visualisatie, creatieve expressie, magie, trancereizen en rituelen, komen aan bod.

De cursus bestaat uit 7 zondagmiddagen in Rotterdam en begint op 15 september 2013. Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Tara Anka kun je terecht op de website.

Ben jij bekend met de vele Godinnen in jezelf?

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *