Win 2 toegangskaarten voor het Sjamanistisch Festival

Ride through Farytale ForestOp zaterdag 19 oktober 2013 wordt voor de 7e keer het Sjamanistisch Festival georganiseerd in Centrum Djoj te Rotterdam. Tijdens het grootste Indoor Sjamanistisch Festival kun je kennis maken met het Sjamanisme, de diverse stromingen, en met andere geïnteresseerden. Lijkt het je wat? Dat is mooi, want Spiritueelinfo.nl mag 2 x 2 kaarten weggeven!

Bruisende energie

Het is een tijd van energetische verandering, versnelling en bewustwording, maar dit festival blijft wat het al 6 jaar is geweest: een heerlijke dag vol sjamanistische activiteiten, ervaringen, ontmoeten, delen en genieten van de bruisende energie.

De dag begint met een ritueel, dat in de afgelopen jaren is uitgebreid tot een behoorlijk groots gebeuren, een feest van verbinding. Ook dit jaar mogen we dit weer verwachten, laat de organisatie van het Sjamanistisch Festival weten. Het thema van het ritueel zal dit jaar zijn: ‘De Wolf en de Volle Maan’.

Het programma van het Sjamanistisch Festival

Na het openingsritueel kun je deelnemen aan diverse interessante activiteiten, die worden georganiseerd en gegeven door een aantal zeer goede en enthousiaste Sjamanen. Wie dit zijn, kun je vinden op de website. De inschrijvingen vinden plaats op de dag zelf. Vanaf 10 uur gaan de deuren van centrum Djoj open en kun je jouw naam op de lijst van je favoriete workshops vermelden.
Tussen de sjamanisme workshops door is er voldoende tijd om nog even bij te praten, rustig te zitten, tussendoor iets te eten, het toilet te bezoeken en natuurlijk om de verkoop stands te bezoeken.

Maak kans op 2 toegangskaarten voor het Grootste Indoor Sjamanistisch Festival!

Spiritueelinfo.nl mag 2 x 2 toegangskaarten ter waarde van €45,- p.s. weggeven voor het Indoor Sjamanistisch Festival op 19 oktober 2013, te Rotterdam. Wat moet je hiervoor doen? Laat in een reactie onderaan dit artikel weten waarom jij er naartoe wilt en met wie je van plan bent om te gaan. De leukste, grappigste, meest enthousiaste en originele reacties maken kans op twee kaarten. Je kunt reageren tot 11 oktober 2013.

Waarom en met wie wil jij naar het Sjamanistisch Festival?

12 antwoorden
 1. Jacqueline
  Jacqueline zegt:

  Ik zou graag kaarten willen winnen omdat dit evenement mooi aansluit op waar ik momenteel ben in mijn leven.
  Sinds een paar weken vegetarisch geworden en word met de dag bewuster waar de wereld uit bestaat en dat alles bij jezelf begint. Ben bezig meer naar mijn gevoel te luisteren al een tijd en wat dingen los te laten en dat werkt veel beter alles bij elkaar.
  Ik ven erg nieuwsgierig naar alles wat er te leren valt maar denk ook dat het meeste al in de mens aanwezig is alleen hoe het te leren ‘gebruiken’ is voor iedereen nog niet zo makkelijk en kost tijd.
  Ik zou graag mijn vriendin hiermee verrassen, die kan wel wat inzicht gebruiken op dit moment en even gezellig samen eruit en op ontdekkings-dag gaan dan!

  Beantwoorden
 2. lisa
  lisa zegt:

  hai ik zou de kaarten willen winnen het sluit precies bij mijn levenspad aan op het moment waarop ik sta, 43 en van alles gedaan terwijl ik weet ik ben een sjamaan in mij ik kan anderen helen en zij kunnen van mij leren,ik zou daarom de kaarten willen winnen omdat het op het juiste moment en tijd is en ik zou met mijn soulmate willen gaan die nog wat te leren heeft

  Beantwoorden
 3. Reina Beuving
  Reina Beuving zegt:

  Sjamanisme brengt je dichter bij de natuur.
  Er is mij gezegd dat ik ooit een Siberische Sjamaan ben geweest.
  Nu is mij gevraagd om de Munay Ki transmissies, die in oorspronkelijkheid bij de Laika’s vandaan komen, weer deze hoedanigheid terug te geven.
  Mijn research loopt al vanaf begin dit jaar. Ik heb doorgekregen dat ik, om dit in volledige zuiverheid te kunnen afronden, volledig in afstemming met de natuur mijn opdracht dien aan te scherpen.
  Graag zou ik een zuster of een nichtje meenemen. Niet omdat zij spiritueel “iets doen”, dit weekend zou hen echter een ontspannen manier bieden om dichter bij zichzelf te komen.

  Beantwoorden
 4. Naomi
  Naomi zegt:

  Hallo 🙂 Ik wil heel graag naar het Sjamanistisch festival met mijn vriendin Moniek, omdat we beiden erg geinteresseerd zijn in het spirituele en het Sjamanisme. Eigenlijk kunnen we de kaartjes niet betalen en Moniek heeft net het nieuws gekregen dat het contract van haar vriend niet verlengd word, waardoor ze waarschijnlijk het huis uit zullen moeten. Ik gun haar deze dag op het Sjamanistisch festival, om haar wat lucht te geven, plezier, en misschien ook inzichten voor de richting die ze op kan in haar situatie. Het lijkt me fantastisch om haar te kunnen vertellen dat we samen gratis naar het festival kunnen! Dus ik hoop dat ik win! Liefs, Naomi

  Beantwoorden
 5. barbera Ploeg
  barbera Ploeg zegt:

  Bewustwording, bezieling en spiritualiteit zitten voor mij in alle dingen van het leven, hoe klein ook. Het lijkt mij heerlijk om samen met de liefde van mijn leven de grenzen van dit alles te mogen verkennen in de rijke sfeer van het festival. Daar de energie en inspiratie te vinden die mij helpen om deze onzekere tijd te overwinnen. In liefde, dankbaarheid en vertrouwen. Met zilveren groet, Barbera

  Beantwoorden
 6. Rene
  Rene zegt:

  Ik zou heel graag deze kaarten willen winnen!
  Dan zou ik er met mijn vrouw een mooie dag van maken, we zijn nog nooit op Sjamanistisch Festival geweest! We zouden graag eens willen ervaren en kennis willen maken met het Sjamanisme. Ben zelf zoekende om weer een goede draai aan mijn leven te geven na een moeilijke periode die nog niet geheel is afgerond. Ben benieuwd of het Sjamanisme me iets kan bieden.

  Liefs, Rene

  Beantwoorden
 7. Ellen Hazebroek
  Ellen Hazebroek zegt:

  Dolgraag zou ik deze kaarten willen winnen, omdat het me een schitterend festival lijkt, een plek waar ik wijsheid en rijkdom (in figuurlijke zin) kan vinden. Waar ik groei kan ontwikkelen en kracht kan ontdekken.
  Ik zou samen gaan met mijn dochter Chantal, omdat het voor haar een mooie plek is om steun te vinden in haar ontwikkeling en groei die ze momenteel doormaakt. Samen zouden we er een topdag van maken!

  Beantwoorden
 8. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Sinds een paar maanden weet ik van het bestaan van dit festival en ik zou er heel graag naartoe gaan. Ik ben een jaartje geleden weer begonnen met wat stappen te zetten op mijn paganistische pad. Ik heb met verdiept is hekserij en druïdisme en ik merk dat het sjamanisme aan me trekt. Dit festival lijkt me de perfecte gelegenheid om daarover meer te leren. Ik zou graag mijn vriendin hier mee naartoe nemen, omdat ze krap zit financieel gezien en ik het graag met haar samen zou willen beleven.

  Beantwoorden
 9. Monique E
  Monique E zegt:

  Ja…..dat zou erg leuk zijn om zoiets mee te mogen maken….kaartjes winnen en genieten van alles wat zich aandient op het Sjamanistisch Festival 😉 Zelf bespeel ik djembe en dat geeft al mooie trillingen door…wie weet heb ik ook wel wat met het Sjamanisme maar ben me daar nog niet echt “bewust” van en ontdek ik dat op het Festival? Ik zou me met mijn vriendin Ineke willen laten inspireren ……
  Zelf werk ik met voetreflexologie en andere massages….

  In goed vertrouwen wacht ik af……..

  SUC7 gewenst voor allen…… 🙂

  Beantwoorden
 10. Erica
  Erica zegt:

  Eigenlijk wil ik niet naar het Sjamanistisch festival, maar iedere dag wordt mijn aandacht er meerdere malen naartoe getrokken en dat zal zo zijn redenen hebben 😉 Als ik dan ook nog eens kaarten zou winnen dan is het helemaal duidelijk dat er een boodschap voor me is. De tweede kaart zou ik graag aan iemand geven die ook met de winactie meedoet, in mijn omgeving ken ik helaas niet iemand die graag mee zou gaan, dus dan ga ik liever alleen, dan kan ik de indrukken en belevenissen van deze dag ook beter op me in laten werken.
  Dus wie weet tot dan!

  Beantwoorden
 11. Rinia
  Rinia zegt:

  Ik wil graag naar het festival omdat ik er nog nooit naartoe ben geweest. Samen met mijn vriendin omdat zij überhaupt nog nooit naar een dergelijk festival is geweest en ik haar graag met mijn/ons gedachtengoed kennis wil laten maken. We kennen elkaar tenslotte al 35 jaar!

  Beantwoorden
 12. Ingeborg van Dragt
  Ingeborg van Dragt zegt:

  Ik zou graag met mijn nichtje/reservezusje naar het festival gaan. We zijn twee prettig gestoorde heksjes/sjamaantjes/vriendinnetjes die de afgelopen jaren aardig wat hebben doorstaan en door het spirituele toch telkens weer opkrabbelen. Het lijkt mee een leuke kans om samen nog (eigen)wijzer te worden!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *