Win een tarotlegging voor 2015

Win een tarotlegging voor 2015

Win een tarotlegging voor 2015Ben jij benieuwd wat het komende jaar jou zal brengen? Zit je in een vervelende situatie en weet je niet hoe je verder moet? Last van een winterdipje en kun je wel wat duidelijkheid gebruiken? De tarot kan uitkomst bieden. En Spiritueelinfo geeft deze maand drie gratis tarotleggingen weg!

Meer inzicht met een tarotlegging

Een tarotlegging kan je meer vertellen over waar je nu staat in dit leven en inzicht tarotleggingbieden over hoe je met de situatie om kunt gaan. Hiervoor hoef je geen specifieke vraag te stellen, de tarot kaarten weten zelf wat het belangrijkste is om jou te vertellen.
Ook kunnen de kaarten je mogelijkheden laten zien voor de (nabije) toekomst. Hierbij moet echter niet vergeten worden dat de toekomst nooit vast staat, je hebt alles zelf in de hand! Maar het kan nooit kwaad om hier wat hulp bij te zoeken natuurlijk…

Wat is jouw wens voor 2015? Win een tarotlegging!

Spiritueelinfo geeft nu drie tarotleggingen weg! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een antwoord geven op de vraag: wat is jouw wens voor 2015? Geef je antwoord in een reactie onder dit artikel en vergeet niet jouw e-mailadres in te vullen (deze is niet zichtbaar voor anderen), zodat we contact met je op kunnen nemen als jij een van de winnaars bent. Eind januari worden er 3 winnaars gekozen die een gratis tarotlegging krijgen voor 2015.

>> Deze winactie is gesloten. De winnaars hebben inmiddels bericht gekregen.

25 antwoorden
 1. Esther
  Esther zegt:

  Dat ik nog meer mag groeien, innerlijk en op zakelijk gebied zodat ik een betere moeder, geliefde, vriendin, dochter, begeleider, wereldverbeteraar en coach kan zijn en we zo van mijn praktijk kunnen leven in overvloed.

  Beantwoorden
 2. monique kuster
  monique kuster zegt:

  mijn wens voor 2015 is dat mijn vader nog lang en gezond bij ons blijft en dat mijn zoon weer snel weer beter word,heeft genoeg meegemaakt in zijn leven

  Beantwoorden
 3. Michelle Smit
  Michelle Smit zegt:

  Mijn wens voor 2015 is me op alle vlakken verder te ontwikkelen: emotioneel, religieus en in mijn werk. Dat klinkt bijna vanzelfsprekend, maar het voelt anders dan andere jaren. Er zijn zeker zaken waar ik mee worstel en waar een legging me bij zou kunnen helpen.

  Beantwoorden
 4. Marco
  Marco zegt:

  heb aangegeven bij m’n werkgever dat ik over 6 maanden vertrek maar heb nog geen andere baan, dus een kleine blik in de toekomst zou welkom zijn.

  Beantwoorden
 5. Aad Baakman
  Aad Baakman zegt:

  Mijn wens is nog wat meer mag afvallen en dat ik het verleden achter me kan laten zodat ik zelfverzekerd met mijn man en gezin kan genieten van het leven. Ik heb nog een grote wens dat mijn oudste zoon rustiger wordt en beter in het leven staat.

  Beantwoorden
 6. Kitty van Leeuwen
  Kitty van Leeuwen zegt:

  Onze wens voor 2015 is meer rust en ontspanning! Hebben de afgelopen jaren veel ellende gehad, maar blijven positief! Worstel nog met bepaalde dingen en een beetje sturing is zeker gewenst.

  Beantwoorden
 7. Iris
  Iris zegt:

  Mijn wens voor 2015 is meer genieten van het nu. Misschien dat een tarotlegging mij nog meer kan bevestigen dat ik moet vertrouwen en loslaten, laat de toekomst maar gebeuren.

  Beantwoorden
 8. Jeanette
  Jeanette zegt:

  Mijn wens voor 2015 is ons prachtig, nieuw, groot droomhuis vinden en kunnen betrekken. Waarin we samen nog lang en gelukkig leven…spelen en werken…! 😉

  Beantwoorden
 9. Bianc
  Bianc zegt:

  Wat een leuke actie!! Mijn wens voor 2015 is dat het weer een mooi jaar wordt met al mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes om me heen, dat we gezond blijven met veel liefde.

  Beantwoorden
 10. Marian
  Marian zegt:

  Eind 2014 verhuisd en het markeert echt een nieuwe start. Mijn wens: ook op werkgebied een nieuwe start maken. Alle mooie dingen die ik afgelopen jaren heb geleerd doorgeven aan mensen die er open voor staan. Spread the light.

  Beantwoorden
 11. Elien
  Elien zegt:

  Mijn wens voor 2015 is dat mensen nog meer bewust worden dat iedereen en alles in verbinding staat met elkaar en dat we meer vanuit eenheid leven. Verder wens ik dat ik iedere dag zoveel mogelijk mag stilstaan bij de mooie dingen die mij in het leven worden gegeven.

  Beantwoorden
 12. Paula
  Paula zegt:

  Wij hebben zeer heftige jaren achter ons, mijn man en ik. Zonder werk, ziekte en verdriet. Geleidelijk aan hebben wij ons weer uit dit dal geworsteld. Maar deze periode heeft ons ook veel gebracht. Wij zijn gelukkig met elkaar, waarderen en genieten van de kleine dingen die het leven ons biedt. Daarnaast hebben wij ontdekt dat we met veel minder toekunnen dan wij dachten en is ons hart meer open gegaan voor de medemens. Mijn wens is vooral om op deze wijze verder te gaan. Mijn tweede wens is, dat de mensen meer oog hebben voor anderen en elkaar. Zonder daarvoor iets terug te ontvangen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *