WK Voetbal Nederland – Spanje: de voorspellingen

wk-voetbal-nederland-spanje-de-voorspellingenVanavond is het zover: de eerste wedstrijd van Nederland in het WK voetbal 2014. Om 21:00 uur gaat de wedstrijd Nederland-Spanje van start. Natuurlijk willen we allemaal dat Nederland gaat winnen. Maar wat zeggen de paragnosten erover?

Nederland verliest met 2-0

Paragnost Gerard Heutink liet gister in dagblad Trouw weten dat Nederland er voor zijn gevoel in de eerste ronde al uit ligt. De wedstrijd van vanavond tegen Spanje gaat volgens hem met 2-0 verloren. “Tegen Australië wordt het een gelijkspel en Oranje wint met 2-0 van Chili. Daarna is het einde verhaal”, aldus Heutink. Hij voelde in november al aan dat het niet goed zou gaan met Nederland bij het WK 2014.

Nederland in de Top 5

In januari 2014 zijn er al heel wat voorspellingen gedaan voor het hele jaar. Ook het WK Voetbal maakte hier natuurlijk onderdeel van uit.
Zo liet ook medium Sonja Dover weten dat Nederland het niet ver zal gaan schoppen op het WK. Concrete uitspraken over uitslagen had zij echter niet. “Het Nederlands elftal zal zich goed verdedigen en aanvallend spelen maar zal niet ver komen, helaas.” is wat zij op haar website meldt.

Sjamanistisch medium Kishan Fagoe was meer concreet. Hij liet begin dit jaar via FHM weten dat Nederland geen wereldkampioen zal gaan worden. Wel zag hij en Top-5 notering voor Oranje.

Frits de voorspelfret zegt: Nederland wint

Net als elk jaar zijn er ook weer dieren ingezet om de WK wedstrijden te voorspellen. ‘Frits de voorspelfret’ bijvoorbeeld. Hij kan geen uitslagen voorspellen, maar wat hij ons wel laat weten is dat Nederland gaat winnen. Laten we hopen dat hij gelijk heeft!

Wat is jouw voorspelling voor de WK wedstrijd Nederland – Spanje?

1 antwoord
  1. Janna
    Janna zegt:

    Leuk die voorspellingen. Er is nog één leuke voorspelling op het blog van Tarot Stap voor Stap. De invalshoek hier was niet zozeer de uitkomst, maar de speelstijl. Op de uitslag was voor Spanje de Staven 2 getrokken en voor Nederland de Hogepriesteres. Dit gaf eigenlijk al aan dat Nederland zou winnen, want een grote arcanakaart is toch ‘meer waard’ dan een kleine arcanakaart.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *